Volkswagen

6 godina jamstva na sve Volkswagen modele

6 godina jamstva na sve Volkswagen modele

6 godina ili 150.000 km

Od 01.09.2022. uvodi se 6 godina jamstva za sve nove Volkswagen modele isporučene u AutoZubaku čime se kupcima omogućuje još jedna godina bezbrižnosti u odnosu na dosadašnjih 5 godina produljenog jamstva.

Iako sva vozila marke Volkswagen ispunjavaju vrlo visoke standarde kvalitete i pružaju pouzdanost tijekom korištenja, u slučaju da se ipak dogodi kvar, od neželjenih posljedica, vlasnike naših novih vozila štiti produljeno jamstvo. A kako bismo svim našim kupcima omogućili dodatnu bezbrižnost, posebice u ovim nestabilnim vremenima kada nam je svaka dobra vijest i više nego dobrodošla, odlučili smo produžiti jamstvo na svim svojim novim vozilima.

Promjena u pogledu benefita koji dobivaju naši kupci je velika te će sigurno, osim dodatnog osnaženja imidža marke Volkswagen zasigurno povećati i lojalnost naših kupaca.

Ono što je jako bitno istaknuti da je naše produljeno jamstvo identično dvogodišnjem jamstvu od proizvođača što znači da je naše produljeno jamstvo bez izuzetaka, odnosno bez “sitnih slova”.

Ovom dodatnom uslugom želimo da se naši kupci osjećaju još sigurnije kod korištenja vozila marke Volkswagen te vjerujemo da će i ovaj novi benefit u pogledu produljenja jamstva zasigurno pridonijeti jačanju imidža te učvršćivanju pozicija marke Volkswagen na hrvatskom tržištu automobila.

Pogledajte odmah dostupne VW modele i rezervirajte svoj auto iz snova.

Volkswagen isporuka odmah

Konfigurirajte svoj idealan VW model i zatražite ponudu.

VW konfigurator