Pogodnost kupnje Audi vozila financijskim leasingom

Audi financiranje putem financijskog leasinga

01.10.2020

O Audi financijskom leasingu

Osnovni smisao financijskog leasinga JE stjecanje vlasništva, a pravno vlasništvo nad objektom leasinga prenosi se podmirenjem zadnje rate i svih obveza po ugovoru.

Vozilo na financijski leasing mogu kupiti i fizičke i pravne osobe. Vozilo JE moguće kupiti bez učešća ako su ispunjeni uvjeti (kreditna sposobnost kupca ili bonitet u slučaju pravne osobe).

Audi financijski leasing s uvećanom zadnjom ratom

Financijski leasing s uvećanom zadnjom ratom razlikuje se od financijskom leasinga u tome što visinu mjesečne rate određuju visina učešća i uvećana zadnja rata na kraju ugovora. Zadnja rata ne smije biti veća od očekivane tržišne vrijednosti vozila na kraju ugovora. Osnovna je prednost da se mjesečne rate mogu umanjiti većom ratom na kraju ugovora.

Usporedba s operativnim leasingom

Financijski leasing Operativni leasing
Osnovni smisao operativnog leasinga JE stjecanje vlasništva Osnovni smisao operativnog leasinga NIJE stjecanje vlasništva, već korištenje (najam)
Omogućuje da nakon isteka ugovora postanete vlasnikom objekta leasinga Omogućuje korištenje objekta leasinga i njegovu zamjenu za novi po isteku ugovora
Davatelj leasinga je pravni vlasnik objekta leasinga, a ekonomski vlasnik je primatelj leasinga Davatelj leasinga pravni je i ekonomski vlasnik objekta leasinga
Trajanje 12-84 mjeseca Trajanje 36-60 mjeseci
Objekt leasinga vodi se i amortizira u poslovnim knjigama primatelja leasinga Objekt leasinga vodi se i amortizira u poslovnim knjigama davatelja leasinga
Primatelj leasinga evidentira i obračunava amortizaciju i kamatu kao troškove poslovanja PDV se plaća mjesečno uz leasing obrok
Primatelj leasinga uplatom posljednje leasing rate postaje vlasnik objekta leasinga Primatelj leasinga uplatom posljednje leasing rate NE postaje vlasnik objekta leasinga, već davatelj leasinga ili treća pravna ili fizička osoba

 

Posebna ponuda

Iskoristite pogodnost kupnje novog automobila financijskim leasingom i odaberite Audi na 4, 3 ili 2 rate.

Kreirajte financiranje koje najbolje odgovara vašim potrebama i prepustite se radosti uživanja u novom Audi vozilu. Kako bismo vam, bez obzira na vaš budžet, omogućili kupnju vozila po vašem izboru, Audi financiranje nudi tri opcije, a možete odabrati između otplate na četvrtine, trećine ili polovine uz kamatnu stopu od 0%.

Audi model financiranja - 50:50 uz 0% kamata

Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u kojem se financiranje ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, a kamatna stopa za klijente je 0%, dok je trajanje ugovora o leasingu 12 mjeseci. Učešće kao i otkupna vrijednost iznose 50% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK na dan uplate.

Audi model financiranja - 33:33:33 uz 0% kamata

Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u kojem se financiranje  ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, a kamatna stopa za klijente je 0%, dok je trajanje ugovora o leasingu 24 mjeseca. Učešće iznosi 33% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK na dan uplate.

Audi model financiranja - 25:25:25:25 uz 0% kamata

Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u kojem se financiranje ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, a kamatna stopa za klijente je 0%, dok je trajanje ugovora o leasingu 36 mjeseci. Učešće iznosi 25% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK na dan uplate.

Uvjeti financiranja iznimno su povoljni i konkurentni te prilagođeni pojedincima. Težimo tome da, s obzirom na želje i potrebe pojedinaca, uvijek nađemo pravo rješenje. Pogodnosti kupnje financijskim leasingom uz ove posebne uvjete ovise o odabranom Audi modelu. Za detaljne informacije i ponudu financiranja obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona.