Pogodnost kupnje Audi vozila financijskim leasingom

Audi financiranje

01.10.2020

Iskoristite pogodnost kupnje novog automobila financijskim leasingom i odaberite Audi na 4, 3 ili 2 rate.

Kreirajte financiranje koje najbolje odgovara vašim potrebama i prepustite se radosti uživanja u novom Audi vozilu. Kako bismo vam, bez obzira na vaš budžet, omogućili kupnju vozila po vašem izboru, Audi financiranje nudi tri opcije, a možete odabrati između otplate na četvrtine, trećine ili polovine uz kamatnu stopu od 0%.

Audi model financiranja - 50:50 uz 0% kamata

Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u kojem se financiranje ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, a kamatna stopa za klijente je 0%, dok je trajanje ugovora o leasingu 12 mjeseci. Učešće kao i otkupna vrijednost iznose 50% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK na dan uplate.

Audi model financiranja - 33:33:33 uz 0% kamata

Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u kojem se financiranje  ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, a kamatna stopa za klijente je 0%, dok je trajanje ugovora o leasingu 24 mjeseca. Učešće iznosi 33% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK na dan uplate.

Audi model financiranja - 25:25:25:25 uz 0% kamata

Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u kojem se financiranje ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, a kamatna stopa za klijente je 0%, dok je trajanje ugovora o leasingu 36 mjeseci. Učešće iznosi 25% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK na dan uplate.

Uvjeti financiranja iznimno su povoljni i konkurentni te prilagođeni pojedincima. Težimo tome da, s obzirom na želje i potrebe pojedinaca, uvijek nađemo pravo rješenje. Pogodnosti kupnje financijskim leasingom uz ove posebne uvjete ovise o odabranom Audi modelu. Za detaljne informacije i ponudu financiranja obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona.