Novi Audi Q5 2021 - U prodaji

Novi AUDI Q5 2021 - Stigao je potpuno novi Audi Q5, koji u klasu modernih SUV-ova donosi potpuno nove tehnologije, motore i svjež izgled.

26.01.2021

Novi Audi Q5 donosi oštriji dizajn klasi modernih SUV-ova u skladu s najnovijim modelima marke i najnovijim tehnologijoma koje nudi marka Audi. Audi Q5 spaja sportski duh Audi Avanta sa iznimnom svakodnevnom praktičnošću. Njegov novi, sportski dizajnerski izričaj fascinira već na prvi pogled, a njegova dinamika oduševljavat će tijekom svake vožnje zahvaljujući quattro pogonu na sve kotače. Ovdje pogledajte Audi Q5 Sportback verziju.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz Q5 leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata.

Novog Q5 - Osnovne informacije

  • Oštriji i robusniji izgled
  • Matrična prednja svjetla i OLED stražnja svjetla
  • Novi sustavi pomoći
  • Sofisticirani interijer
  • Dostupni su i ažurirani i napredniji motori, plug-in i blagi hibrid

 

 

 

Novi Audi Q5 cijena

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
388.737kn 120-251kW 163-341KS 1,5-8,34l/100km

 

Audi Q5 - Eksterijer 

Novi Audi Q5 ima tanju i širu rešetku hladnjaka nazvanu Singleframe, a prednji i stražnji odbojnici također su značajno izmijenjeni, s novim ukrasnim elementom straga koji optički povezuje stražnja svjetla i donji difuzor. Izgled eksterijera savršeno nadopunjuju potpuno nove District Green i Ultra Blue boje (dostupne i za hibridne verzije i SQ5). U ponudi su i novi aluminijski naplatci, dostupni u veličinama od 18 do 21 inča na SQ5. 

Prednji dio vozila s izraženim plastičnim karakteristikama, visokim otvorima za zrak i ravnom, širokom zaštitnom rešetkom hladnjaka u dizajnu oktogona te vertikalnom optikom rebrastih elemenata svjedoče o samouvjerenosti ovog vozila. Završetci ispušnih cijevi u obliku trapeza, difuzor s poprečnom kopčom i kromirana letvica ispod svjetala duž cjelokupne širine vozila skladno zaokružuju njegov dinamičan dizajn.

Audi Q5 - front 

Q5 dimenzije

Audi Q5 Sportback je dugačak 4.482 mm, širok 2.140 mm (s retrovizorima), a visok 1.662 mm. Volumen prtljažnika je 550 litara što raste na 1.550 litara s preklopljenom stražnjom klupom.

audi-q5-dimenzije

Novi Audi Q5 - Novi scenariji svjetala 

Podjela OLED žaruljica u male segmente koji se mogu pojedinačno navoditi uz trodimenzionalni raspored omogućuje nove scenarije svjetala zahvaljujući impresivnoj inscenaciji. Pri kupnji vozila raspoloživa su tri dizajna signature stražnjih svjetala radi individualiziranja izgleda vozila. Karakter signature stražnjih svjetala se, ovisno o modusu vožnje, automatski prilagođava tijekom upotrebe. Digitalna OLED stražnja svjetla k tomu raspolažu prepoznavanjem približavanja: kada je vozilo u stanju mirovanja te mu se sa stražnje strane na udaljenosti manjoj od dva metra približava drugo vozilo ili drugi sudionik u prometu, svi OLED segmenti automatski će se aktivirati kao vidljivo povećanje površine.

Novi Audi Q5 - rear

Novi Audi Q5 2021 - Interijer

Poboljšanja u novom Q5 uključuju najsuvremenije sustave pomoći i najnoviji MIB 3 multimedijski sustav, a Audi Virtual Cockpit digitalni mjerači mogu se pohvaliti brojnim inovacijama te podrškom za Apple CarPlay i Google Android Auto. Osvježeni izgled interijera osigurat će drveni detalji i kožne presvlake sjedala s kontrastnim šavovima.

Izdašan koncept prostora s dovoljno mjesta za pet osoba uz komforan prostor za glavu i noge. Visok položaj sjedenja osigurava dobar pregled u cestovnom prometu. Vodoravno usmjereno vođenje linija vozila dodatno ističe dojam širine i udobnosti. Duž cjelokupne širine instrumentne ploče proteže se trodimenzionalno oblikovana dekorativna letvica koja stilski zaokružuje eleganciju cjelokupnog dojma. Ponuda opreme sjedala seže sve do masažne funkcije. U tamnim će uvjetima opcijsko ambijentalno osvjetljenje postavljati atraktivne akcente - serijski u paketu opreme interijer design selection.

Najveće promjene u interijeru novog Audija Q5:

  • Novi multimedijski sustav MIB 3
  • Audi Virtual Cockpit s mnogim inovacijama
  • Podrška za AppleCarPlay i Android Auto
  • Drveni detalji
  • Koža s kontrastnim šavovima

Audi Q5 2021 - Motori 

Ažurirani motori pružaju još veću dinamiku i uštedu goriva. Većinu kupaca najviše će zanimati 2,0-litreni turbodizelski motor u Audiju Q5 40 TDI, koji koristi blagu hibridnu tehnologiju, a na sve će kotače uz doplatu prenijeti 150 kilovata ili 204 konjske snage. S ovim motorom Audi Q5 ubrzat će do 100 km/h za 7,6 sekundi i postići brzinu od 222 kilometra na sat. Kao novost, u Audiju Q5 45 TFSI bit će i ažurirani 2,0-litreni turbobenzinski motor, koji će također imati blagu hibridnu tehnologiju, sa 194 kilovata i 264 konjske snage. Novi Audi Q5 s ovim će motorom ubrzati do stotke za 6,4 sekunde

Novi Audi Q5 oduševljava spontanim, dinamičnim ubrzanjem i agilnim rukovanjem. On serijski raspolaže potpuno varijabilnim pogonskim sustavom quattro. Tako je moguće provesti podjelu pogonskih sila na pojedinačne kotače u skladu s potrebama. Funkcija blokiranja s mehaničkim djelovanjem konstruirana je tako da jamči vrlo dobre dinamike vožnje te bez kašnjenja raspodjeljuje pogonske momente na prednju i stražnju osovinu. Time se osiguravaju izvrsna trakcija i stabilnost unutar voznog traka. Elektronički regulirano pneumatsko opružje s nestupnjevanim, adaptivnim amortizacijskim sustavom na sva četiri kotača automatski regulira nivo i amortizaciju vozila. Također, Audi drive select paket omogućuje namještanje željene karakteristike vozila u raznim raspoloživim modusima.

Novi Audi Q5

Audi Q5 cijene - Navigacija

Umreženost sa svijetom - nešto što je u modelu Audi Q5 razumljivo samo po sebi. Uz online POI odredišta mogu vam se, na primjer, izravno u navigacijskom sustavu prikazati obližnje benzinske postaje ili javne garaže. K tomu vam se prikazuju njihovo radno vrijeme, raspoloživost i cijene. Zahvaljujući iznimno detaljnim podacima u stvarnom vremenu o situaciji u prometu, prometnim zastojima, preprekama i prestancima zastoja, online prometne informacije plus mogu vam pomoći pri pronalasku najbrže rute do odredišta. A uz navigaciju myAudi možete planirati traženje odredišta i navođenje po ruti izravno na svojem smartphoneu. Pri pokretanju vozila ti će se podaci besprijekorno i sasvim komforno poslati u navigacijski sustav vozila i ondje nastaviti prikazivati. Tijekom izlaska iz vozila smartphone ponovno automatski preuzima navođenje po ruti i vodi vas posljednjih nekoliko koraka do odredišta.

 

 

 

 

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije možete nam se obratiti s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona.

 

Direktan kontakt:

Audi centar Sesvete

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete

Kontakt: Matej Golub, Voditelj prodaje vozila Sesvete

Telefon: 098 254 809

E-mail: matej.golub@autozubak.hr

 

Audi centar Osijek

Adresa: Martina Divalta 326, Osijek

Kontakt: Ivana Vukašinović, Voditeljica prodaje vozila Osijek

Telefon: 098 418 477

E-mail: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.