Novi Audi Q7

Audi Q7 konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi Q7 se ističe najnovijim tehnologijama u području infotainment sustava i sustavima potpore vozaču, uvjerljivim iskustvom vožnje zahvaljujući quattro pogonu na sve kotače i inteligentnim rješenjima ovjesa, moćanim dizajnom i velikim prostor za do sedam ljudi.

Audi_aq7_eksterijer

Svestrani SUV više klase

audi-q7_eksterijer_back

Sportski vanjski izgled

audi-q7_interijer_oprema

Napredni sound sustav Bang & Olufsen s 3D zvukom

audi-q7_interijer

Udobna i fleksibilna unutrašnjost

I

Audi Q7 cijena i osnovne informacije

Novi Audi Q7 krase quattro pogon i inteligentna rješenja ovjesa, moćan dizajn i veliki prostor za do sedam ljudi, te najnovije tehnologije u području infotainment sustava. Q7 je bio prvi SUV marke Audi koji je u prodaju pušten 2006. godine.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Udobna i fleksibilna unutrašnjost
  • Funkcionalan i prikladan za svakodnevnu upotrebu
  • Sportski vanjski izgled
  • Fleksibilan transport
  • Bogata ponuda serijske i dodatne opreme

Snaga motora (kW)

170 - 250

Snaga motora (KS)

231 - 340

Potrošnja goriva (l/100km)

8,0 - 10,4

Novi Audi Q7 eksterijer

Audi Q7 impresionira svojim cjelokupnim dinamičnim nastupom. Za individualni, još sportskiji izgled, odlučite se za opcijsku S line liniju opreme. To između ostalog uključuje S line branike sprijeda i straga, sportsku zaštitu podvozja straga i 19-inčne kotače. Opcijski Black optik paket nudi zanimljiv kontrast: postavlja naglaske u boji na području singleframe rešetke, letvicama oko bočnih prozora, umetcima na vratima, prednjem i stražnjem braniku i kućištima vanjskih zrcala. Izaberite između osam boja za završne boje, uključujući upečatljive poput Navarre plave i Matador crvene.

Audi Q7 dimenzije

Novi Q7 je dugačak 5.063 mm, širok 1.970 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.212 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.741 mm. Međuosovinski razmak je 2.995 mm.

Volumen prtljažnika je 865 litara (verzija s 5 sjedala) ili 740 (verzija sa 7 sjedala), a 2.050 litara s preklopljenim stražnjim sjedalima.

Volumen spremnika goriva iznosi 85 litara.

audi-q7-dimenzije

Novi Audi Q7 interijer

Povećajte osjećaj ugode u Audiju Q7 dodatnim značajkama kao što su panoramski stakleni krov za unutrašnjost preplavljenu svjetlom, paket kvalitete zraka za osjećaj svježine ili raznobojni konturni i ambijentalni svjetlosni paket za atmosferu prilagođenu vašem raspoloženju.

S LINE INTERIJER
Opcijski sportski paket S line nudi posebno sportsku unutrašnjost. Između ostalog, ona uključuje sportska sjedala sprijeda, kožni višenamjenski upravljač s tri kraka plus sa S amblemom, te osvjetljena praga vrata s aluminijskim umecima, sprijeda sa znakom S. Možete dobiti posebno kvalitetne dijelove interijera Audi Exclusive, na primjer, kožni interijer u Alabaster bijeloj boji s naglascima u Havanna smeđoj boji.

NAPREDNI SOUND SUSTAV BANG & OLUFSEN S 3D ZVUKOM
Sound sustav Bang & Olufsen s 3D zvukom omogućuje uživanje u glazbi na jednoj potpuno novoj razini. Visokotonski zvučnici integrirani u A-stup stvaraju trodimenzionalni zvuk koji reproducira čitav raspon glazbe.

NAVIGACIJA
Standardno dostupan, vrhunski navigacijski sustav MMI plus s MMI touch upravljanjem vaš je pristup digitaliziranom svijetu iskustva. Za upravljanje funkcijama za navigaciju, udobnost i klimatizaciju koristite ova dva velika zaslona u boji na središnjoj konzoli. Jednim pritiskom na tipku dobit ćete pod dodir osjetne, ali i zvučne povratne informacije. Sustavom se također može upravljati i govorom.

PRTLJAŽNIK
Audi Q7 karakterizira varijabilna količina prostora. Uz opcijski treći red sjedala može povećavate broj putnika na ukupno sedam. Ako želite maksimalni prostor za odlaganje do 2.050 litara, možete preklopiti drugi i treći red sjedala. Iskoristite praktične mogućnosti utovara i istovara vozila, na primjer opcionalno senzorsko otključavanje prtljažnika, u kojem poklopcem prtljažnika upravljate gestom noge, ako u tom trenutku imate pune ruke.

Audi Q7 motori

TFSI MOTORI
Novi Audi Q7 dostupan je s jednim TFSI motorom.

3,0-litreni 55 TFSI motor razvija snagu od 250 kW (340 KS) i okretni moment od 500 Nm. Dolazi sa automatskim 8-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo pogon na sve kotače.

TDI MOTORI
Novi Audi Q7 dostupan je i s nekoliko TDI motora.

3,0-litreni 45 TDI motor razvija snagu od 170 kW (231 KS) i okretni moment od 500 Nm. Dolazi sa automatskim 8-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo pogon na sve kotače.

3,0-litreni 50 TDI motor razvija snagu od 210 kW (286 KS) i okretni moment od 600 Nm. Dolazi sa automatskim 8-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo pogon na sve kotače.

Svi motori raspolažu 12-V ili 48-V mild-hybrid sustavom sa starter generatorom s remenskim prijenosom i litij-ionskom baterijom. Ova tehnologija omogućuje primjerice isključivanje motora tijekom vožnje – takozvani modus kotrljanja. Time se smanjuje potrošnja.

Sve Q7 tehničke podatke provjerite OVDJE.

POGON
Novi Audi Q7 bez napora savlada brojne izazove bez obzira na površinu, opterećenje i brzinu te nudi dinamično iskustvo vožnje. Standardni pogon na sva četiri kotača osigurava sportsko upravljanje. Na karakteristike vozila možete aktivno utjecati kroz sedam različitih modula serijski dostupnog sustava vožnje Drive select, uključujući opcijski sportski zračni ovjes koji regulira visinu vozila. Opcijska elektromehanička kontrola stabilizacije smanjuje naginjanje u zavojima Audija Q7, a opcionalno upravljanje na svim kotačima omogućuje lakše upravljanje i sportskiji stil vožnje.

Audi SQ7 cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
373 / 507 770 4,1

 

EKSTERIJER
Brojni elementi specifični za S modele naglašavaju sportski duh u odnosu na osnovni model. Pri pogledu na stražnji dio vozila ističu se kromirana ukrasna letvica na stražnjem poklopcu i branik specifičan za S modele s četirima završetcima ispušne cijevi. Ponuda kotača seže sve do opcijskih kotača veličine 22″. Opcijski dostupnim crvenim kočionim čeljustima dodatno ćete naglasiti sportsku stranu vozila.

Sportski karakter Audija SQ7 TFSI posebno dolazi do izražaja pri pogledu na njegov prednji dio. Najistaknutije obilježje predstavlja singleframe rešetka u dizajnu oktogona s okomitim dvostrukim lamelama. U braniku specifičnom za S modele ističu se elementi u Selenit srebrnoj boji. Prednji dio vozila uokviren je upečatljivim glavnim svjetlima. Opcijski su dostupna HD Matrix LED glavna svjetla s Audi laserskim svjetlom, dinamičnom inscenacijom svjetla i dinamičnim žmigavcima.

INTERIJER
Unutrašnjost modela Audi SQ7 TFSI nudi vam prednosti koje očekujete od SUV vozila više klase: HD zaslon opcijskog Audi virtual cockpita veličine 12,3″ prikazat će vam izravno ispred vas relevantne podatke o vozilu poput broja okretaja i brzine u izrazito oštroj rezoluciji. Opcijska S sportska sjedala plus i opcijski sportski kožni upravljač s ravnim dnom naglašavaju sportsku liniju modela Audi SQ7 TFSI. Dodatno povećajte faktor dobrog osjećaja pomoću opcijskog paketa za kvalitetu zraka ili opcijskog paketa konturnog/ambijentalnog osvjetljenja u više boja.

POGON
Benzinski TFSI motor razvija snagu od 373 kW (507 KS) te ubrzava vozilo za 4,1 sekundu od 0 do 100 km/h. Serijski je opremljen upravljanjem svim kotačima koje omogućuje lakše manevriranje i izraženije sportsko ponašanje vozila u vožnji.

Sve SQ7 tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI SQ7 KONFIGURATOR.

audi-sq7-eksterijer

audi-sq7-interijer

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Audi Q7 konfigurator

Pokrenite Audi Q7 konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Audi Q7 konfigurator