Audi Q8 SB e-tron

Audi Q8 SB e-tron konfigurator i isporuka odmah

Audi Q8 SB e-tron predstavlja budućnost ispunjenju performansama i snagom. Ovaj dinamični model kombinira snagu prostranog SUV vozila s elegancijom coupéa s četvora vrata.

audi q8 sb e-tron

Prepoznatljivost

audi q8 sb e-tron interijer

Savršena izvedba

audi q8 sb e-tron eksterijer

Umjetnost dizajna

audi q8 sb e-tron

Elegancija

I

Audi Q8 SB e-tron cijena i osnovne informacije

Audi e-tron ispunio je svoju pionirsku ulogu kao potpuno električno vozilo. Sada je došlo vrijeme da ga imenom uvrstimo u ponudu modela marke Audi – kao Audi Q8 Sportback e-tron.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Audi connect usluge
  • Potpuno električni pogon
  • Veliki doseg
  • Profinjeni dizajn
  • Impresivnose performanse
  • 2 elektromotora

Cijena od (uključujući PDV)

82.700 EUR

Najveća snaga motora (kW / KS)

250 - 300/ 340 - 408

Maksimalna brzina (km/h)

200

Ubrzanje 0 do 100 km/h (s)

5,6 - 6

Potrošnja - kombinirano (kWh/100 km)

19,8 - 21,4

Maks. okretni moment (Nm)

664

Novi Audi Q8 SB e-tron eksterijer

Audi Q8 Sportback e-tron kombinira snagu prostranog SUV vozila s elegancijom coupéa s četvora vrata. Quattro arhitektura sa smiono istaknutom bočnom linijom i specifičan izgled dnevnih svjetala posebno su naglašeni metalik Madeira smeđom bojom.

Ovaj model pokazuje put pionirske električne mobilnosti: uz progresivne naglaske nove Audi strategije označavanja, kao što su, na primjer, prstenovi marke Audi dvodimenzionalnog dizajna, izmijenjeni dizajn prednjeg kraja vozila i Singleframe projekcijsko svjetlo u dodatnoj opremi.

PROGRESIVNOST PRETVORENA U SVJETLOST

Opcijska digitalna matrix LED glavna svjetla naglašavaju karakter modela Audi Q8 Sportback e-tron. Adaptivna distribucija svjetla, svjetlo voznog traka i orijentacijsko svjetlo pomažu tijekom vožnje. Uređaj za svjetlosno upozorenje projicira simbol upozorenja na cestu u slučaju nezgoda i opasnosti. Funkciji Coming home/Leaving home dodano je pet dinamičnih svjetlosnih animacija koje se mogu odabrati putem MMI sustava.

SPORTSKI KARAKTER SA SVAKIM OKRETANJEM KOTAČA

Crvene kočione čeljusti doprinose upečatljivom izgledu dijamantno poliraniH 22-inčnih Audi Sport kotača s 6 krakova crne metalik boje.

novi audi q8 sb e tron

Novi Audi Q8 SB e-tron dimenzije

Novi Audi Q8 SB e-tron nudi pregršt prostora uz kombinaciju elegantnosti i performansi.

PRIKAZ DIMENZIJA PREDNJE I STRAŽNJE STRANE

novi audi q8 sb e tron

BOČNI PRIKAZ DIMENZIJA

novi audi q8 sb e tron

Novi Audi Q8 SB e-tron interijer

Očekujte više od velikog prostora. Odabrani materijali, prvoklasna završna obrada i napredne digitalne funkcije pretvaraju svako putovanje u modelu Audi Sportback Q8 e-tron¹ u vrhunski doživljaj. Unutrašnjost predstavlja užitak za sva osjetila. Visokokvalitetna koža i mikrovlakna Dinamica Frequenz nalaze se na prednjim sportskim sjedalima u dodatnoj opremi – uključujući utisnuto slovo S na naslonima prednjih sjedala. Umetci od mat brušenog tamnog aluminija iz ponude dodatne opreme upotpunjuju sportski ambijent.

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST I KARAKTER

Zahvaljujući prednjim sportskim sjedalima u dodatnoj opremi s utisnutim slovom S na naslonima prednjih sjedala. Kombinacija materijala mikrovlakna Dinamica Frequenz i kože crne boje s kontrastnim prošivima i oblikovani bočni potporni elementi sjedala osiguravaju komforno sjedenje i dobru bočnu potporu.

Naglasite vrhunske karakteristike i sportski karakter vozila pomoću visokokvalitetnih opcijskih dekorativnih umetaka kao što umetci mat brušenog tamnog aluminija ili u uzorku antracit tehničke tkanine, sive boje. Unutrašnjost upotpunjuju papučice od nehrđajućeg čelika.

audi q8 sb e tron

audi q8 sb e tron

 

Novi Audi Q8 Sb e-tron motor

Audi Q8 SB 50 e-tron quattro pogoni elektromotor na četiri točka čija snaga iznosi 250 kW (340 KS), a razvija maksimalni okretni moment od 664 Nm. Ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi 6 sekundi, a maksimalna brzina 200 km/h. Potrošnja struje (kombinirano) iznosi 19,8 – 20,9 kWh/100 km, s kombiniranim dosegom od 474 – 500 km.

Audi Q8 SB 55 e-tron quattro pogoni elektromotor na četiri točka čija snaga iznosi 300 kW (408 KS), a razvija maksimalni okretni moment od 664 Nm. Ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi 5,6 sekundi, a maksimalna brzina 200 km/h. Potrošnja struje (kombinirano) iznosi 20,2 – 21,4 kWh/100 km, s kombiniranim dosegom od 560 – 594 km.

Novi Audi Q8 Sb e-tron baterija i punjenje

Brzo punjenje sada je moguće sa snagom do 170 kW na stanicama za punjenje visoke snage. Uz e-tron planer rute zaustavljanja za punjenje integrirana su u vođenje kako bi se velika snaga punjenja učinkovito iskoristila. Također treba naglasiti da su e-tron sustavi punjenja compact ili connect dostupni u ponudi dodatne opreme za punjenje kod kuće.

Q8 Sportback 50 e-tron quattro (250 kW) Q8 Sportback 55 e-tron quattro (300 kW)
AC kućna utičnica (0% – 100%) max. 11 kW 9,25 h 11,5 h
AC industrijska utičnica (0% – 100%) max. 22 kW 4,75 h 6 h
DC max. 150 kW (10% – 80%) 28 min
DC max. 170 kW (10% – 80%) 31 min

Novi Audi Q8 Sb e-tron sustavi potpore

Uđite i iskusite gotovo nečujno ubrzanje električnih motora. Iskoristite prednosti bolje trakcije i stabilnosti zahvaljujući potpuno električnom pogonu na sve kotače. Poboljšana dinamika vožnje zahvaljujući prilagodljivom zračnom ovjesu i brojnim sustavima potpore. U dodatnoj opremi dostupna je kuka za vuču prikolice s mogućnosti uklanjanja.

ELEKTRIZIRAJUĆA DINAMIKA

Novi Audi Q8 Sportback e-tron ističe se svojom dinamikom vožnje. Različiti modusi standardnog adaptivnog zračnog ovjesa, npr. efficiency ili sport, lako se mogu odabrati pomoću sustava Audi drive select. Bolje karakteristike bočne dinamike također pomažu u poboljšanju upravljanja i ponašanja vozila pri skretanju.

VELIKA TRAKCIJA STABILNOSTI I SMJERA

Potpuno električni quattro pogon na sve kotače prilagođava se gotovo svim situacijama u vožnji – brzo, vrlo precizno i uz veliku trakciju. To je zahvaljujući činjenici da se, u kombinaciji s električnim motorima, varijabilna distribucija snage između pojedinačnih kotača može regulirati u milisekundama.

INFOTAINMENT I SUPUTNIK

MMI sustav vaša je pristupna točka za Audi connect i uključuje usluge specifične za e-tron kao što je e-tron planer rute koji vam pokazuje najbolju moguću rutu s potrebnim mjestima za punjenje. To znači da uvijek imate pristup svim važnim informacijama i postavkama za svoje putovanje.

DIGITALNE USLUGE

Digitalni svijet mobilnosti otvara vam se zahvaljujući brojnim Audi connect uslugama, kao što su uvijek aktualne online prometne informacije i aplikaciji myAudi koja vas izuzetno dobro informira o podacima o vožnji vašeg vozila. Aplikacija myAudi uvijek vas obavještava o razini napunjenosti baterije i trenutačnom položaju parkiranja ili vam daje savjete o tome kako štedjeti bateriju. Istovremeno, aplikaciju možete upotrebljavati kao daljinski upravljač – na primjer, za postavljanje željene temperature u unutrašnjosti prije polaska ili za zaključavanje i otključavanje vozila Audi Q8 Sportback e-tron.

 

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Novi Audi Q8 SB e-tron

Pokrenite Audi Q8 Sb e-tron konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

AUDI Q8 SB e-tron KONFIGURATOR

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera. Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.