Novi Audi A4

Audi A4 konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi A4, zahvaljujući novom dizajnu i gotovo potpuno novoj karoseriji, istovremeno djeluje dinamično i snažno te privlačno i estetski.

I

Audi A4 cijena i osnovne informacije

Audi A4 Limousine simbol je sportskog duha, emocija i ugleda. Fokusiranjem na dinamične quattro elemente i zahvaljujući skladnim proporcijama ovi atributi postaju vidljivi svuda uokolo.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

 • Sportski duh
 • Prostrana i kvalitetna unutrašnjost
 • Revolucionarne tehnologije
 • Snažni pogoni
 • Napredni sustavi potpora u pozadini

Cijena od (uključujući PDV)

34.877 EUR

Snaga motora (kW)

100 - 210

Snaga motora (KS)

136 - 286

Potrošnja goriva (l/100km)

5,2 - 9,3

A4 eksterijer

U stražnjem dijelu vozila kontinuirana kromirana letvica međusobno povezuje LED diode, ističući vodoravni dizajn. Istaknuta površina difuzora s integriranim trapeznim završetcima ispušnih cijevi tvori sportski završetak. Sportska linija Audija A4 Limousine sa širokim blatobranima i upečatljivim letvicama u pragovima nastavlja se i u dizajnu bočnog dijela vozila.

Kada su kotači u pitanju, možete posegnuti za opsežnom, djelomično opcijskom ponudom u veličinama od 16″ do 19″. Niska i široka singleframe rešetka, branik i izrazito široki otvori za zrak čine snažnu cjelinu u prednjem dijelu vozila.

SVJETLA
Serijska LED glavna svjetla sa svojim specifičnim dnevnim svjetlima nude jedinstven stupanj prepoznatljivosti. Odmah nakon uključivanja LED tehnologija će se pobrinuti za osvjetljenje nalik dnevnoj svjetlosti.

Opcijski se možete odlučiti za Matrix LED glavna svjetla s dinamičnom svjetlosnom animacijom i dinamičnim pokazivačima smjera. Tehnologija Matrix LED svjetala kombinira sustav kamera koji mogu prepoznati položaj drugih izvora osvjetljenja. Tako sustav može selektivno zasloniti vozila iz suprotnog smjera, dok ostala područja kolnika ostaju dobro osvijetljena. Kada otključate ili zaključate vozilo, glavna će vas svjetla impresionirati svojom svjetlosnom animacijom. LED diode u stražnjem dijelu vozila također raspolažu ovom animacijom i dinamičnim žmigavcima u sklopu opcijske opreme.

Audi A4 dimenzije

Novi A4 je dugačak 4.762 mm, širok 1.847 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.022 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.428 mm. Međuosovinski razmak je 2.820 mm.

Volumen prtljažnika je 460 litara (TDI verzije) ili 480 litara (TFSI verzije).

Volumen spremnika goriva iznosi 54 do 58 litara.

audi a4 dimenzije

Novi Audi A4 interijer

Kontinuirana jednodijelna mlaznica za zrak naglašava širinu vozila, dok iznad pozicionirana traka s kromiranim aplikacijama ostavlja dojam kvalitete. Veliki pretinac za odlaganje u središnjoj konzoli nudi praktičan prostor za odlaganje. Serijsko unutrašnje osvjetljenje sadrži svjetla za čitanje kojima sprijeda možete rukovati pomoću senzora. S jednim od opcijskih paketa ambijentalnog osvjetljenja stvorit ćete još ugodniju atmosferu.

Posebnu značajku Audija A4 Limousine čini naš modularni koncept linija. On vam omogućava veću fleksibilnost kod opreme – tako možete međusobno kombinirati različite pakete za unutrašnji i vanjski dizajn.

INFOTAINMENT SUSTAV
U području infotainmenta odlučite se za opcijske tehnologije kao što je digitalni kombinirani instrument Audi virtualni kokpit plus. Njegov 12,3″ zaslon izravno ispred vas jasno prikazuje važne funkcije u punoj HD rezoluciji, između ostalog brzinu i broj okretaja. Opcijske značajke kao što su Audi connect ključ i Audi phone box integriraju vaš smartphone u vozilo.

MMI NAVIGACIJSKI SUSTAV
S opcijskim MMI navigacijskim sustavom plus s MMI touch sustavom možete iskoristiti velik dio ponude usluga Audi connect. On vam omogućuje pristup korisnim digitalnim uslugama u području infotainmenta, navigacije, sigurnosti i servisa. Dopustite da vas te usluge informiraju npr. o prometnom toku u stvarnom vremenu, pronađite zanimljiva odredišta u svojoj blizini ili saznajte aktualne cijene goriva. Navigacijski alat funkcije Google-Earth™ sadrži informacije o konfiguraciji tla, nazive ulica i podatke o trgovinama. Sustavom možete vrlo jednostavno rukovati pomoću sustava govornog dijaloga i središnjeg zaslona veličine 10,1″.

SOUND SUSTAV
Opcijski je dostupan Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom, koji se sveukupno sastoji od 19 zvučnika i jednog 16-kanalnog pojačala snage 755 W. Zahvaljujući četirima specijalnim zvučnicima koji proizvode 3D zvuk i od kojih su dva visokotonska smještena u A stupu, a dva srednjetonska u prednjim vratima, unutrašnjost vozila akustički se doima većom.

Sustavi potpora za vozača

Odaberite između opcijskih, prethodno konfiguriranih paketa s različitim fokusima poput paketa sustava potpore za gradsku vožnju. On objedinjuje sustave za gradski promet, između ostalog pomoć pri parkiranju plus i kameru za vožnju unatrag. Upozorenje pri izlasku iz vozila, koje je također dio ovog paketa, može prepoznati sudionike u prometu koji se straga približavaju i po potrebi vas upozoriti prije otvaranja vrata putem LED signala. Audi A4 Limousine serijski je opremljen sustavom Audi pre sense city koji vas pri brzini do 85 km/h može vizualno i akustički upozoriti u slučaju prijetećeg sudara, a po potrebi i pomoću kočionog trzaja.

Audi A4 motori

TFSI MOTORI
Novi Audi A4 dostupan je s nekoliko TFSI motora.

2-litreni 35TFSI motor razvija snagu od 110 kW (150 KS) i okretni moment od 270 Nm. Dolazi s 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

2-litreni 40TFSI motor razvija snagu od 150 kW (204 KS) i okretni moment od 320 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je i pogon na sve kotače.

Neke od ovih varijanti motora raspolažu 12-V mild-hybrid sustavom sa starter generatorom s remenskim prijenosom i litij-ionskom baterijom. Ova tehnologija omogućuje primjerice isključivanje motora tijekom vožnje – takozvani modus kotrljanja. Time se smanjuje potrošnja.

TDI MOTORI
Novi Audi A4 dostupan je i s TDI motorima.

2-litreni 30TDI motor razvija snagu od 100 kW (136 KS) i okretni moment od 320 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

2-litreni 35TDI motor razvija snagu od 120 kW (163 KS) i okretni moment od 370 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

2-litreni 40TDI motor razvija snagu od 150 kW (204 KS) i okretni moment od 400 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je i pogon na sve kotače.

3-litreni 50TDI Quattro motor razvija snagu od 210 kW (286 KS) i okretni moment od 620 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

Sve A4 tehničke podatke provjerite OVDJE.

Audi A4 Avant cijena i osnovne informacije

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva (l/100km)
39.554 EUR 100 – 210 136 – 286 5,3 – 9,8

 

EKSTERIJER
Sprijeda impresioniraju široka singleframe rešetka i izrazito široki otvori za zrak, a straga istaknuta površina difuzora s integriranim trapeznim završetcima ispušne cijevi i kontinuirana kromirana letvica koja međusobno povezuje LED diode. Posebnu značajku čini naš modularni koncept linija. On vam omogućava veću fleksibilnost kod opreme – tako možete međusobno kombinirati različite pakete za vanjski i unutrašnji dizajn.

INTERIJER
U unutrašnjosti Audija A4 Avant doživjet ćete izuzetnu prostranost i raspored elemenata koji je usmjeren na lakoću i prostranost. Zauzmite mjesto na opcijskim S sportskim sjedalima s amblemom S i prošivanjem u obliku rombova koja vam omogućuju sigurnu stabilnost i brojne opcije električnog podešavanja sjedala. U verziji “edition one” Audija A4 Avant možete birati između paketa opreme Interijer design selection i S line interijer paketa opreme. Upečatljivom bojom iz opreme Audi exclusive dodatno naglasite unutrašnjost, primjerice na središnjoj konzoli te kontrastnim šavovima sjedala i kola upravljača.

PONUDA PROSTORA
Ovaj model ističe svoju prikladnost za svakodnevicu praktičnim tehnologijama za utovar i istovar prtljage. Njegov volumen utovara iznosi 495 litara, a s preklopljenim leđnim naslonom (omjer 40:20:40) čak 1.495 litara.

U serijsku se opremu ubrajaju primjerice električna pokrivka teretnog prostora i deblokiranje naslona iz prtljažnika. Opcijski set za fiksiranje pruža još više mogućnosti: dvije teleskopske šipke montiraju se u sustavu vodilica prtljažnika te dodatno osiguravaju vašu prtljagu. Ako vam tijekom utovara nijedna ruka nije slobodna, prtljažnik možete vrlo jednostavno električno otvoriti pokretom noge zahvaljujući opcijskom otključavanju prtljažnika preko senzora. Uz opcijski komforni ključ kompletno vozilo možete zaključati i otključati preko senzora u ručicama vrata. Ključ morate samo nositi sa sobom.

MOTORI
Audi A4 Avant moguće je kupiti s istim motorima kao i A4 Limuzinu, a sve tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI A4 AVANT KONFIGURATOR.

Audi S4 cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
251 / 341 700 4,8

 

EKSTERIJER
Da je riječ o sportskom modelu, prepoznat ćete po brojnim elementima: na stražnjem dijelu vozila po specijalnom S difuzoru s okolnom kopčom aluminij srebrne mat boje i po četirima kromiranim S ukrasnim završetcima ispušne cijevi. Na prednjem dijelu vozila u oči upada singleframe zaštitna rešetka hladnjaka saćaste strukture s umetcima aluminij srebrne mat boje, a bočni su otvori za zrak dizajnirani u jednakom duhu. Bočni pragovi sjaje u Selenit srebrnoj boji. 18″ aluminijski kotači dolaze u sklopu serijske opreme. Usto možete birati iz velike ponude marke Audi Sport koja obuhvaća kotače veličine do 19″.

INTERIJER
Dinamična linija nastavlja se i u unutrašnjosti Audija S4 Limousine. Osvijetljene letvice u pragovima s aluminijskim umetcima i amblemom S dio su serijske opreme. Kod također serijskih S sportskih sjedala s prošivanjem u obliku rombova i amblemom S možete električno namjestiti visinu sjedala, uzdužni položaj sjedala te nagib sjedala i naslona – naglašeni podignuti bočni dijelovi sjedala poboljšavaju vašu stabilnost tijekom vožnje zavojima. Opcijski kožni upravljač sportskih kontura s 3 kraka također raspolaže amblemom S i kontrastnim šavovima specifičnima za S modele. K tomu upravljač ima ravni donji dio, što će vam olakšati ulazak u vozilo.

POGON
Audi S4 Limousine pokreće se pomoću 3-litrenog V6 TDI motora. Zahvaljujući motoru od 251 kW (341 KS) i maksimalnom okretnom momentu od 700 Nm ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže se u samo 4,8 sekundi. Elektronički regulirana najveća brzina iznosi 250 km/h.

Serijski 48-V mild-hybrid sustav sa starter generatorom s remenskim prijenosom i litij-ionskom baterijom integriran u pogonski sklop čini osnovu za veću učinkovitost i veći komfor u vožnji. Jedna od prednosti: ako pri brzini manjoj od 160 km/h maknete nogu s papučice gasa, motor Audija S4 Limousine moći će se isključiti i prebaciti u takozvani modus kotrljanja kako bi se smanjila potrošnja.

VOZNI POSTROJ
Zahvaljujući serijskom S sportskom voznom postroju s krutim opružjem i amortizerima Audi S4 Limousine niži je za 23 milimetra od osnovnog modela. S sportski vozni postroj opcijski možete dobiti i s dodatnom regulacijom amortizera koja vozilo elektronički prilagođava različitim situacijama u vožnji i nudi još veću dinamiku vožnje uz istovremeno visoku razinu udobnosti.

Ovdje pokrenite AUDI S4 KONFIGURATOR.

audi-s4-eksterijer

audi-s4-interijer

Audi A4 Edition 10

U tijeku je posebna ponuda za Edition 10 modele koji su s bogatom serijskom opremom dostupni po povoljnijim cijenama.

Serijska oprema:

 • Aluminijski kovani naplatci 17″
 • Audi connect poziv u nuždi & servis
 • Audi pre sense city
 • Audi smartphone sučelje
 • Grijanje prednjih sjedala
 • Komforni automatski klima uređaj s 3 zone
 • MMI Radio plus s 10,1″ ekranom
 • Paket ambijentalnog osvjetljenja
 • Parking sustav sprijeda i straga
 • Prednja i stražnja svjetla u LED tehnologiji
 • Senzor za svjetla i kišu
 • Tempomat s podesivim limitatorom krajnje brzine
 • Unutarnje osvrtno zrcalo s automatskim zatamnjivanjem
 • Višenamjenski kožni upravljač s 3 kraka

a4-edition-10

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Audi A4 konfigurator

Pokrenite Audi A4 konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

A4 konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.