#ostanidoma a AutoZubak će se pobrinuti za tvoje vozilo

Dogovorite termin primopredaje vozila

Ispunite kontakt formu, nazovite nas na 0800 5432 ili pošaljite email na kontakt-centar@autozubak.hr i dogovorite termin primopredaje vozila na vašoj lokaciji.

Budite sigurni!

Uz već postojeći visoki standard higijene i sigurnosti, uvedena je i dodatna zaštita u vidu maski, rukavica, dezinficiranja svih mjesta gdje je moguć kontakt servisera i vozila.

Gratis antivirusna dezinfekcija!

U ovoj akciji poklanjamo vam besplatnu antivirusnu dezinfekciju klimatizacijskog sustava vozila, koja iz sustava eliminira 99,99% svih virusa, uključivo i COVID-19. Posebnim postupcima onemogućuje se stvaranje bakterija i do 6 mjeseci nakon čišćenja!

Transparentni troškovi i beskontaktno plaćanje

Platite prema ponudi internet bankarstvom ili debitnim i kreditnim karticama: Visa, Mastercard®, Maestro® i Diners. Na raspolaganju su vam i posebne pogodnosti obročnog plaćanja (na rate).

DOGOVORI PREUZIMANJE

Obratite nam se s povjerenjem, a mi se javljamo u najkraćem mogućem roku!

AutoZubak servis dolazi kod tebe!

AutoZubak ti pruža najbolju moguću uslugu - i u najnepovoljnijoj mogućoj situaciji!

Usluga skrojena po vašoj mjeri!

Za sve koji imaju potrebu auto odvesti na servis, preporuka je da ostanu doma, stoga vam AutoZubak nudi uslugu odvoza i dovoza vozila. Zaposlenici AutoZubaka preuzet će vozilo na željenoj lokaciji, te ga nakon obavljenog servisa vratiti na vašu lokaciju. U ovoj akciji poklanjamo vam besplatnu antivirusnu dezinfekciju klimatizacijskog sustava vozila, koji iz sustava eliminira 99,99% svih virusa, uključivo i COVID-19! Akcija se odnosi na sve automobile u tvorničkom i produženom jamstvu marki Volkswagen, Audi, Škoda i SEAT, ali vrijedi i za sve druge marke vozila!

NAJČEŠĆA PITANJA

 • Koji su troškovi?

  Trošak usluge dovoza i odvoza vozila je 199,00 kn (u cijenu je uključen PDV). Cijena servisa radi se prema redovnom cjeniku AutoZubaka. Servisni savjetnik vam telefonski ili emailom u svakom trenutku može reći koliko će vaš servis koštati.

 • Koji su načini plaćanja?

  Naplata računa za servisnu uslugu obavlja se na mjestu preuzimanja vozila ili po ponudi internet bankarstvom. Preporuka je da se plaćanje na mjestu preuzimanja vozila obavlja beskontaktno karticama Visa, Mastercard®, Maestro® i Diners, a omogućeno je i korištenje posebnih pogodnosti obročnog plaćanja (na rate).

 • Da li je sigurno?

  Sva vozila koja se servisiraju u AutoZubak servisima dodatno su zaštićena na način da su upravljač, mjenjač i ručna kočnica presvučeni zaštitnom plastikom koja se postavlja i na vozačevo sjedalo, kao i na sva mjesta gdje je moguć kontakt servisera i vozila. Uz već postojeći visoki standard higijene i sigurnosti, uvedena je i dodatna zaštita u vidu maski, rukavica i dezinficiranja. Po obavljenom servisu vozilo se ponovno dezinficira.

 • Koje sve aute servisirate?

  Usluga se odnosi na sve automobile u tvorničkom i produženom jamstvu marki Volkswagen, Audi, Škoda i SEAT, kao i za sve druge marke vozila.

 • Koje su poslovnice u mojoj blizini?

  Sesvetski Kraljevec, Kobiljačka 101
  Sesvete, Ljudevita Posavskog 7a
  Velika Gorica, Zagrebačka 117
  Varaždin, Vilka Novaka 50D
  Osijek, Martina Divalta 326
  Sisak, Zagrebačka ulica 49E
  Požega, Hrvatskih dragovoljaca 35, Novo Selo

 • Živim daleko, dolazite li i do mene?

  Uslugu možete koristiti unutar 30km od najbliže AutoZubak poslovnice.

image

Kupci o nama

Pogledajte i pročitajte neke komentare od tisuća zadovoljnih korisnika AutoZubak servisa!

Higijena

Na svim AutoZubak lokacijama, sva vozila koja se servisiraju u našim servisima i poslovnicama standardno su zaštićena na način da su upravljač, mjenjač i ručna kočnica presvučeni zaštitnom plastikom koja se postavlja na vozačevo sjedalo, kao i na sva mjesta gdje je moguć kontakt servisera i vašeg vozila. Uz već postojeći visoki standard higijene i sigurnosti, uvedena je i dodatna zaštita u vidu maski, rukavica i dezinficiranja.

Najsigurniji servis vašeg automobila

Na vama je da ostanete kod kuće u ovim trenutcima, a AutoZubak će se pobrinuti da vas vaše vozilo dočeka spremno i sigurno u putovanjima koja dolaze!

Ugovori preuzimanje vozila