Priopćenje za javnost (COVID-19)

Zubak Grupa kao društveno odgovorno poduzeće s više od 60 poslovnica i više od 600 djelatnika diljem Hrvatske pomno prati stanje epidemije Coronavirusa (COVID-19).

19.03.2020

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST (COVID-19)

Zubak Grupa kao društveno odgovorno poduzeće s više od 60 poslovnica i više od 600 djelatnika diljem Hrvatske pomno prati stanje epidemije Coronavirusa (COVID-19).

Naš prioritet su sigurnost i zdravlje naših zaposlenika, osoblja i klijenata. Obzirom da je ovo situacija bez presedana u kojoj se svaki dan mijenjaju okolnosti, blisko surađujemo s našim partnerima kako bismo poslovne procese prilagodili u skladu s napucima od nadležnih službi.

Zaštita ljudi nam je na prvom mjestu, brinemo o našim zaposlenicima i klijentima, te pozorno pratimo daljnji razvoj situacije i preporuke nadležnih državnih tijela. Sukladno Odluci o ograničenju rada i mjerama ponašanja Stožera civilne zaštite, javljamo privremene mjere po djelatnostima, a koje su podložne promjenama.

POSLOVNICE

Sukladno Odluci o ograničenju rada i mjerama ponašanja Stožera civilne zaštite, sva AutoZubak prodajna mjesta novih vozila te AutoZubak Neostar prodajna mjesta rabljenih vozila su od 19. ožujka 2020. zatvorena. Međutim, kupovina rabljenih vozila i dalje je moguća na web stranici www.neostar.hr pa vas pozivamo da iz sigurnosti vlastitog doma provjerite našu ponudu.

Kontaktni centar AutoZubaka radi po redovnom rasporedu od 08:00 do 16:00 sati od ponedjeljka do petka a ukoliko nazovete izvan radnog vremena u mogućnosti ste nam ostaviti poruku i biti ćete kontaktirani narednog radnog dana.

Za sav info pozivamo vas da nazovete besplatni info telefon 0800 5432 ili pošaljete upit na kontakt-centar@autozubak.hr.

HIGIJENA

Na svim AutoZubak lokacijama, sva vozila koja se servisiraju u našim servisima i poslovnicama standardno su zaštićena na način da su upravljač, mjenjač i ručna kočnica presvučeni zaštitnom plastikom koja se postavlja na vozačevo sjedalo, kao i na sva mjesta gdje je moguć kontakt servisera i vašeg vozila. Uz već postojeći visoki standard higijene i sigurnosti, uvedena je i dodatna zaštita u vidu maski, rukavica i dezinficiranja.

Pozorno pratimo daljnji razvoj situacije i preporuke nadležnih službi kako bismo maksimalno zaštitili svoje klijente i zaposlenike, pa ćemo u skladu s time poduzimati odgovarajuće korake i informirati vas putem web stranica i društvenih mreža.

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ostanite nam zdravi, optimistični i odgovorni.

Zubak Grupa d.o.o.