Nevenka Sever, Tamara Rajšić, Davor Majerić - Simply the best!

ŠKODA Zlatna značka

05.07.2019

Ove godine po prvi puta dodijeljena je ŠKODA Zlatna značka za predanost i uspješnost u radu u prodaji i postprodaji. Zlatna značka najviše je priznanje za rad, a dodijeljena je od stane predstavnika tvornice što govori o važnosti ove nagrade. Uvjeti prilikom odabira dobitnika bili su iskustvo u radu sa ŠKODA markom, uspješnost i predanost brendu, a samo četiri djelatnika u svakoj kategoriji dobilo je ovu prestižnu nagradu na hrvatskom tržištu.

Posebno smo ponosni na kolege Tamaru Rajšić i Davora Majerića. Tamara Rajšić iz Sesvetskog Kraljevca ŠKODA Zlatnu značku dobila je u kategoriji voditelj prodaje. Davoru Majeriću Zlatna značka marke ŠKODA dodijeljena je na temelju iskustva u radu za područje postprodaje. Iskrene čestitke Tamari i Davoru!

Vrhunskim rezultatima i postignućima ovdje nije kraj. Nevenka Sever, u sklopu Škoda Challenge International Final natjecanja, osvojila je 3. mjesto u kategoriji Service advisor (servisni savjetnik), a u konkurenciji među natjecateljima iz 32 zemlje svijeta. Na globalnom finalu ovogodišnjeg ŠKODA Challenge, 191 finalista iz 32 zemlje natjecali su se jedni protiv drugih kako bi odredili najbolje zaposlenike u međunarodnoj prodajnoj i servisnoj mreži ŠKODE. Od 27. do 30. lipnja sudionici natjecanja riješili su niz izazovnih zadataka. Finalisti su morali dokazati svoju predanost službi za korisnike te pokazati tehnička znanja i vještine. Osim timskog duha, ključni kriteriji u dodjeli nagrade bili su poznavanje vrijednosti i povijesti branda češkog proizvođača. Bravo Nevenka! Ponosni smo.

Dodjela ŠKODA Zlatne značke i natjecanje organizirano je u sklopu Škoda Challenge koji se ove godine održao u Šibeniku, 29. lipnja 2019. god.

Imamo se čime pohvaliti! AutoZubak Škoda - Simply the best! 🏆🥇🎉🎊

Photo: Marko Prpić i Marin Tironi, Pixsell