Zubak Grupa

Zubak Grupa na godišnjem druženju nagradila više od stotinu svojih djelatnika

Na godišnjem druženju zaposlenika nagrađeni najuspješniji djelatnici te djelatnici koji su u tvrtki dugi niz godina.

Zubak Grupa na godišnjem druženju nagradila više od stotinu svojih djelatnika

U najuspješnijim tvrtkama vrhunski rezultati višestruko se isplate, a lojalnost je dugoročno nagrađena. U svjetlu ulaska Zubak Grupe u TOP 3 hrvatskih poslodavaca, ali i odličnih rezultata u 2022. godini, na godišnjem druženju zaposlenika prošlog su vikenda nagrađeni najuspješniji djelatnici te djelatnici koji su u tvrtki dugi niz godina.

Zlatne značke za 6 kolega

Zlatne značke Zubak Grupe najveća su čast i nagrada za rezultate, lojalnost i kolegijalnost u Zubak Grupi, a dodijeljene su kolegama koje su zadužile Zubak Grupu svojim znanjem, odličnošću i rezultatima, te promicanjem korporativnih vrijednosti Zubak Grupe.

Dobitnici za 2022. godinu

Krešimir Domitrek. Tijekom svoje 26 godina duge karijere, prošao je nekoliko pozicija i lokacija Zubak Grupe te se danas nalazi na poziciji direktora regije za postprodaju automobila u AutoZubaku.

Danijel Ivanković. U Zubak Grupu je došao prije 19 godina, a s pozicije servisnog savjetnika u AutoZubaku Varaždin, svojim je iznimnim znanjem i ljubavi prema poslu došao do pozicije regionalnog direktora postprodaje.

Antonio Novak. Fantastičan poslovni put od čak 17 godina Zlatnom značkom je okrunio i regionalni direktor prodaje vozila u AutoZubaku, koji je svoj radni vijek započeo u AutoZubaku Sesvetski Kraljevec.

Marina Samardžić. Zlatnom značkom nagrađena je i direktorica ORYX Agencije za zastupanje u osiguranju. Marina je u tvrtki već 15 godina.

Igor Rupar. Karijeru je započeo u voznom parku AutoZubaka te se u 14 godina, znanjem i odličnim menadžerskim vještinama, popeo do direktorske pozicije ORYX Rent a cara.

Denis Tepša. Svoj je radni put započeo kao stručni suradnik u postprodaji, a ove je godine proslavio 13 godina u Zubak Grupi. Danas je Denis izvršni operativni direktor u Neostaru.

Nagrađeno i 113 jubilaraca

Za svoju lojalnost vrijednim je poklonima nagrađeno 113 jubilarnih djelatnika koji su u zadnje tri godine proslavili deset, petnaest, dvadeset pa sve do četrdeset pet godina rada u tvrtki.

zubak grupa jubilarci 2022