VW ID.4 GTX

VW ID.4 GTX, prvi član ID. obitelji s pogonom na sva 4 kotača, dostupan je za narudžbu u AutoZubaku.

02.07.2021

Novi VW ID.4 GTX dostupan je za narudžbu u AutoZubaku. ID.4 GTX dovodi dvostruki motor i pogon na sve kotače u obitelj ID. vozila. Doživite sportske performanse "brata" modela ID.4 uz potpuno električni pogon i veliki doseg. Novi ID.4 GTX: sportski karakter poput GTI modela, udoban kao SUV i održiv kao ID.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz ID.4 GTX leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata.

VW ID.4 GTX - Osnovne informacije:

  • Dvostruki motor
  • Pogon na sva 4 kotača
  • Ubrzanje od 0 do 100 km/h u 6,2 sekunde
  • Izrazito sportski karakter

ID.4 GTX konfigurator

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja (kWh/100km) Doseg (km)
431.795kn 220 299 18.2 481

 

Eksterijer - VW ID.4 GTX

S futurističkim 20" naplatcima od lakog metala u ekskluzivnom GTX dizajnu, s crnim krovom tipičnim za ID.4, uzdužnim krovnim nosačima i crnom rešetkom otvora za prozračivanje visokog sjaja. Letvica okvira krova i dekor C stupa izvedeni su u ekskluzivnoj antracit boji. Dodatna značajka: elegantna svjetlosna traka između glavnih svjetala i logotipa Volkswagen. Natpis "GTX" na prednjem blatobranu i na stražnjem dijelu s kopčom difuzora Galvano sive metalik boje označava ovaj ID.4 kao atletičara. I sve to u sklopu serijske opreme.

LED matrix glavna svjetla pozdravit će vas čim otključate svoj ID.4 GTX ili mu se približite. GTX prednji branici lakirani visokim sjajem također imaju vlastitu signaturu svjetala u zračnim zavjesama. Osvijetljene ručice vrata te serijska 3D LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcem i opcijskim animacijama donose novu perspektivu kada je riječ o sportskom dizajnu.

vw id.4 gtx - eksterijer

Interijer - VW ID.4 GTX prodaja

Novi ID.4 GTX kombinira osjećaj prostranosti s brojnim sportskim detaljima. Crveni ukrasni šavovi GTX presvlaka sjedala od tkanine također se nalaze i na instrumentnoj ploči i u prednjim vratima. Prednja letvica u pragovima i kopča kola upravljača zajedno s GTX natpisom vizualno pokazuju vaš ulazak u novu, sportsku generaciju električne mobilnosti.

vw id.4 gtx - interijer

Performanse i doseg - ID.4 GTX cijena

Pogon na sve kotače

ID.4 GTX je prvi član ID. obitelji u kojem se snaga motora po potrebi raspodjeljuje na sva četiri kotača. Postavke aktivirane ekskluzivnim profilom vožnje "Traction" jamče dobru trakciju i bolje vođenje po voznom traku, također i na nestabilnom ili klizavom terenu.

Performanse

ID.4 GTX podiže užitak u vožnji na električni pogon s ubrzanjem od 0 na 60 km/ h u samo 3,2 sekunde i od 0 na 100 km/h u samo 6,2 sekunde na potpuno novu razinu. Nema mijenjanja stupnjeva prijenosa, gotovo bez zakašnjele reakcije - jednostavno krenite i osjetite kako vam se koža ježi. Zahvaljujući dosegu do 480 km opušteno prolazite kroz dan ili putujete u prirodu. A s maksimalnih 180 km/h ne ostavljate pritom samo svakodnevnicu iza sebe.

ID.4 GTX konfigurator

Progresivni upravljač i sportski vozni postroj

ID.4 GTX simbol je sportskog karaktera u svakom pogledu. Kako biste to i vi osjetili, ID.4 GTX ima sportski vozni postroj s krutom usklađenošću opruga, amortizera i stabilizatora. K tomu optimizirano ponašanje progresivnog upravljača povećava dinamiku vožnje. To jamči posebno izravan osjećaj u vožnji i još veću zabavu posebice kod sportskog načina vožnje ili na zavojitim dionicama.

Povećano opterećenje prikolice

Vaš hobi ili posao zahtijeva opsežnu opremu? Nema problema, ID.4 GTX dolazi po želji s električno sklopivim mehanizmom za vuču. Zahvaljujući pogonu na sve kotače, mehanizam za vuču konstruiran je za terete do 1200 kg. Ako mehanizam za vuču nije potreban, može se ponovno preklopiti ispod branika.

MEB – modularna električna platforma

Bez obzira na to radi li se o gradskom automobilu, SUV-u ili prostornom vozilu s 5 sjedala: modularna električna platforma, MEB temelj je brojnih modela - tako i novog modela ID.4 GTX. Inovativna platforma vozila posebno je dizajnirana za električne automobile te optimalno upotrebljava mogućnosti te tehnologije. Tako je primjerice moguće ostvariti iznimno dugi međuosovinski razmak s kratkim prevjesima. Time ID.4 GTX impresionira superiornom prostranošću u klasi.

vw id.4 gtx - front

Punjenje - Novi ID.4 GTX

Usluga We Charge povezuje vas putem aplikacije We Connect ID. na svakom mjestu sa stanicama za punjenje te nudi ekskluzivne uštede vlasnicima modela Volkswagen ID. Napomena: trenutačno punjenje je moguće samo na IONITY i HT punionicama.

Punjenje kod kuće

Uz MOON Wallbox imate benzinsku postaju u vlastitoj kući. Tako ujutro možete ući u svoj napunjeni ID.4 GTX te puni energije započeti dan. Dakle, on se puni dok vi spavate.

Sustavi potpore

Pre Crash

Sportski karakter treba udobnost: opcijski sustav proaktivne zaštite putnika "Pre Crash" zaštitit će vas u okviru granica sustava u kritičnim situacijama kao što su predstojeći sudari. On može prepoznati situaciju s većim potencijalom za sudar. Nakon toga ID.4 GTX preventivno automatski zateže prednje pojaseve. Za svaki slučaj.

Side Assist & Travel Assist

Uz opcijski dostupan "Travel Assist" duža putovanja vašim vozilom ID.4 GTX postaju značajno opuštenija. Osobito na autoputu ili dobro uređenim brzim cestama, ovaj sustav može umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg, naravno u okviru svojih granica. K tomu opcijski "Side Assist" može u vanjskom zrcalu upozoriti na opasnu promjenu voznog traka (zajedno s potporom izlaska iz parkirnog mjesta u sklopu serijske opreme.).

ID.4 GTX konfigurator

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.

 

*** Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.