Volkswagen

Prvi pregled novog VW ID.7 GTX

Prije dva tjedna Volkswagen je predstavio novi ID.7 kao potpuno električnu limuzinu za višu srednju klasu. Svjetska premijera modela ID.7 GTX, kao najdinamičnije varijante, uslijedit će krajem ljeta.

Prvi pregled novog VW ID.7 GTX

Prepoznatljiva crna i crvena boja za GTX

U unutrašnjosti detalji poput crvenih GTX kontrastnih šavova na sjedalima, instrumentnoj ploči i vratima stvaraju osjećaj prepoznatljivosti. Dizajn eksterijera karakteriziraju sjajni crni elementi. 

Namijenjen za učinkovitost i užitak u vožnji

 Kao i kod prethodnih GTX modela ID.4 i ID.5, sustav za upravljanje dinamikom vožnje u modelu ID.7 GTX regulira inteligentno upravljanje pogonom na sve kotače s dva motora. Volkswagen je razvio softver koji ima za cilj postizanje optimalne učinkovitosti, dinamike i stabilnosti u vožnji. No, sustav za upravljanje dinamikom vožnje ne upravlja samo pogonom, već i svim sustavima kočenja, upravljanja i regulacijom voznog postroja, ovisno o odabranom profilu vožnje. Vozni postroj i upravljanje limuzinom dodatno su usavršeni na temelju modularne električne platforme (MEB), a zahvaljujući izboru profila vožnje omogućuju širok raspon između komfora i sportskih performansi. ID.7 GTX time potvrđuje svoj status vrhunskog modela u ID. obitelji.

GTX kao formula za uspjeh

Sportska marka GTX sa svojim potpuno električnim modelima vrhunskih performansi dio je Volkswagenovog portfelja već dvije godine. Dinamična vozila kombiniraju električnu mobilnost, održivost i inteligentne sportske kvalitete. Dinamičan dizajn dodatno naglašava poseban karakter i prepoznatljivu vrijednost visokokvalitetnih GTX modela.