Odlična Volkwagen ponuda

Uštede za odmah dostupna vozila!

27.05.2020

Pronađite svog novog limenog ljubimca uz znatne uštede i dodatne pogodnosti!

Stojimo vam na raspolaganju uz poštivanje propisanih mjera od strane Stožera za civilnu zaštitu.

Kako bismo vam olakšali odluku o kupnji vašeg novog limenog ljubimca, očekuju vas znatne uštede na odmah dostupnim vozilima uz dodatne pogodnosti*:

  • Besplatan servis do 105.000 km
  • Dodatan popust za kasko policu u iznosu od 1.000 kn do 2.000 kn ovisno o modelu u prvoj godini financiranja
  • Poseban bonus za financiranje putem Porsche leasinga

Za više informacija o pogodnostima financiranja obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.

Ponuda vrijedi do 30. lipnja ili do rasprodaje zaliha.

TARIFA SIGURAN IZBOR + SERVIS DO 105.000 KM 05/2020. - financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. za financiranje putem operativnom leasinga te bez naknade za financiranje putem financijskog leasinga po ugovorenoj kilometraži do ukupno 105.000 km te dodatan popust za prvu kasko policu Porsche osiguranja u visini od 130€ za modele up!, Polo i Caddy; 195€ za modele T-Cross, T-Roc, Golf, T6 i Crafter; te 260€ za modele Tiguan, Touran, Passat, Amarok i Arteon,. Tarifa vrijedi samo za nova vozila sa skladišta objavljena na web stranici   https://www.siguranizbor.hr/. Plaćanje se vrši u kunama prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za taxi, rent a car i auto škole. Dodatan bonus do 500€ odnosi se isključivo na financiranje putem Porsche leasinga.