Novi VW up!

Novi VW up! je perjanica marke Volkswagen na tržištu mikro automobila i dostupan je u VW salonima AutoZubak ili za narudžbu putem up! konfiguratora.

18.08.2021

Novi VW up! je perjanica marke Volkswagen na tržištu mikro automobila. Različiti paketi opreme čine ga idealnim pratiteljem za gotovo sve što imate na umu. Dostupan je u VW salonima AutoZubak ili za narudžbu putem konfiguratora.

Ovdje preuzmite službeni informativni VW up! cjenik s pregledom svih modela, kao i službeni VW up! letak s pregledom dimenzija i motora.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz up! leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata te operativni leasing uz rok financiranja 36-60 mjeseci i zamjenu vašeg starog auta za novi.

VW Genijalna ponuda - provjerite ovdje.

VW up! - Osnovne informacije:

  • Moderan dizajn
  • Bogata serijska oprema
  • Brojne mogućnosti povezivanja
  • 6 varijanti opreme (up!, white up!, black up!, beats up!, R-Line, GTI)

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
94.953kn 48-85 65-115 5,1-5,75l/100km

 

 

 

Novi VW up! eksterijer

Agilan i trendseterski, kao i uvijek, uz instrumentnu ploču u izvedbi "black cube", sjedala u dizajnu "fusion" i 14" čelične kotače ili opcijske 15" kotače od lakog metala "fortaleza".

Želite se istaknuti? Nikakav problem. White up! dolazi s bijelom kontrastnom vanjskom bojom krova i analognim kućištima zrcala u bijeloj boji, zatamnjenim bočnim staklima, zatamnjenim stražnjim staklom i markantnim 16" kotačima od lakog metala "la boca white". Instrumentna ploča "white cube" upotpunjuje bijeli dizajn u unutrašnjosti.

Presvijetlo? U sklopu varijante black up! ovaj je paket dostupan u crnoj boji te obuhvaća, naravno, 16" kotače od lakog metala "la boca black" kao i instrumentnu ploču u izvedbi "black cube".

Više ste sportski tip? Stiže up! R-Line: sa sportskim voznim postrojem za upečatljiv osjećaj u vožnji. Zatamnjena stražnja bočna stakla i zatamnjeno stražnje staklo, prednji branik s crnim umetkom te 16" kotači od lakog metala "triangle"³⁾ dijamantno polirane, crne boje ili opcijski 17" kotači od lakog metala "polygon black" ističu njegov sportski izgled. A zahvaljujući svjetlima za maglu i svjetlu za skretanje up! R-Line jednostavno je uočljiv.

novi vw up - front

novi vw up r-line - eksterijer

VW up! dimenzije i prtljažnik

Novi VW up! je dugačak 3.600 mm, širok 1.641 mm (1.910 mm s retrovizorima), a visok 1.504 mm. Međuosovinki razmak je 2.410 mm. Zapremnina prtljažnika je 251 litara.

VW up! GTI je dugačak 3.600 mm, širok 1.641 mm (1.910 mm s retrovizorima), a visok 1.492 mm. Međuosovinki razmak je 2.412 mm. Zapremnina prtljažnika je 251 litara.

novi vw up - prtljaznik

Novi VW up! - Interijer

Zahvaljujući našim integralnim sjedalima s naslonima za glavu koja se na njih nastavljaju bez prekida u modelu up! sjedit ćete izuzetno udobno. Pritom svaka linija opreme modela up! ima vlastiti, individualni dizajn presvlaka sjedala.

U modelu up! na raspolaganju imate impresivnu količinu prostora. Primjerice za maksimalno četiri osobe. Ili iskoristite fleksibilnost preklopivih sjedala i tako proširite volumen prtljažnika. Varijabilna podnica utovarnog prostora stvorit će dodatni prostor za odlaganje.

Ni to vam nije dovoljno? Uz opcijsku opremu "4 vrata uključujući kompletno preklopiv naslon suvozačevog sjedala" ne dobivate samo dodatna dvoja stražnja vrata koja olakšavaju utovar s bočne strane već i praktični otvor za prijevoz dugih predmeta na suvozačevom sjedalu, zahvaljujući kojem možete transportirati čak i glomazne ili posebno dugačke predmete.

Pretoplo? Prehladno? Zagušljiv zrak? Prava klima za putovanje stvar je prilagodbe, a zahvaljujući serijskom manualnom klima-uređaju imate potpuno odriješene ruke. Temperaturu opcijski možete namjestiti pomoću Climatronica s preciznošću od čak pola stupnja, dok će se senzor kakvoće zraka integriranog antialergijskog filtra pobrinuti za čist zrak u unutrašnjosti.

novi vw up cijena - interijer

Novi VW up! akcija - Sustavi potpore za vozača

Pomoć pri parkiranju

Opcijska pomoć pri parkiranju upozorit će vas akustički i vizualno na prepreke iza automobila. Inače, ova praktična potpora dio je opcijskog paketa pomoći vozaču.

Kamera za vožnju unatrag „Rear View“

Kada ubacite u stupanj za vožnju unatrag, opcijska kamera za vožnju unatrag prikazat će vam sprijeda na zaslonu radiouređaja sve ono što biste mogli previdjeti iza vašeg novog modela up!. Primjerice niske čunjeve. Inače, kamera za vožnju unatrag dio je opcijskog Paketa pomoći vozaču.

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku „Lane Assist“

Kada je aktivan, "Lane Assist" može u okviru granica sustava pri brzini iznad 65 km/h prepoznati hoće li i kada će vozilo nehotično dotaknuti rub kolnika te vas vraća u vozni trak korektivnim regulacijama upravljanja. Prijeđete li uzdužnu oznaku na kolniku, osjetit ćete vibraciju na kolu upravljača koja će usmjeriti vašu pažnju na cestu.

Podsjetnik na prometne znakove

"Podsjetnik na prometne znakove" prikazuje vam ograničenja brzine kako na putu ne biste propustili nijedan znak. Tako ćete u nepreglednim situacijama lakše zadržati pregled te se možete bolje koncentrirati na zbivanje u prometu. Aplikacija vas inače upozorava i kada prekoračite brzinu.

Novi VW up! - Motori

Novi VW up! dolazi s 2 motora - (1) 1.0 3-cilindričnim benzinskim motorom koji razvija 65KS, okretnim momentom od 91Nm, ubrzanjem do 100km/h od 15,6sec i najvećom brzinom od 163 km/h i (2) 1.0 3-cilindričnim benzinskim motorom koji razvija 115KS, okretnim momentom od 200Nm, ubrzanjem do 100km/h od 8,8sec i najvećom brzinom od 196 km/h koji se nalazi u GTI modelu.

 

 

Za sve dodatne informacije ili za prijavu za probnu vožnju obratite se na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.