Novi VW T6.1

VW Transporter 6.1 Furgon će vam sa svojim praktičnim rješenjima pomoći s više tereta, više vožnje i s još više zaustavljanja

09.11.2021

VW T6 Transporter je prije više od 70 godina bio rješenje za transport. Danas je Transporter 6.1 furgon učinkovitiji nego ikada. Sa svojom visinom, mnoštvom prostora i modernim sustavima potpore u vožnji on izvrsno osigurava siguran prijevoz za sav vaš materijal, ali i suradnike koje ćete prevoziti. T6 je 2019. doživio update te se danas prodaje pod nazivom T6.1.

VW Genijalna ponuda na Gospodarska vozila - provjerite ovdje.

VW T6.1 - Osnovne informacije:

  • Najveća raznolikost varijanti u klasi
  • Opterećenje prikolice do 2,5 t
  • Opterećenje do 1,4 t
  • Dovoljno prostora za čak tri euro palete
  • Volumen teretnog prostora do 6,7 m3
  • Visina teretnog prostora do 1.940 mm
  • Velika raznolikost pregradnih stijenki
  • Ergonomsko radno mjesto
  • Inačice: Furgon, Furgon Plus, Kombi, Kamionet

 

Cijena od (uključujući PDV) Cijena od (bez PDV-a) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
235.147kn 188.117kn 66-150 90-204 7-9l/100km

 

 

Transporter 6.1 - Eksterijer

Branici, zaštitna rešetka hladnjaka, kućišta vanjskih zrcala, ručice vrata i stražnjeg poklopca su crne boje. Novosti su zaštitna rešetka hladnjaka s dvostrukom kromiranom letvicom i H7 halogena glavna svjetla.

Dimenzije

Novi VW Transprter T6.1 je dugačak 4.904 mm (kratki međuosovinski razmak) ili 5.304 mm (dugi međuosovinski razmak), širok 2.297 mm (s retrovizorima) i visok 1.990 mm (kratki međuosovinski razmak) ili 2.477 mm (dugi međuosovinski razmak).

vw-transporter-6.1 - dimenzije

Novi T 6.1 - Interijer

Ergonomsko vozačevo sjedalo, podesivo kolo upravljača i pozicija sjedala, čvrsta, ali udobna tkanina i novorazvijena ručica mjenjača učinit će vožnju najudobnijom mogućom. Novosti su instrumentna ploča s otvorenim pretincima za odlaganje, držačima za čaše i pretincem za rukavice s mogućnošću zaključavanja; presvlaka sjedala od tkanine „Double Grid“ Titan crne boje; električni podizači prozora; LED osvjetljenje unutrašnjeg prostora s dvama svjetlima za čitanje u krovnoj konzoli; radiosustav „Composition Audio“ s dvama zvučnicima, otvorom za SD karticu, bluetooth handsfree sustavom i USB sučeljem.

Dvostruki pretinac u vratima nudi mnoštvo prostora za odlaganje dokumentacije, uređaja i hrane. Dvodijelni pretinac za odlaganje nudi praktičan prostor za dokumentaciju i uređaje koje morate imati pri ruci. Novo sučelje za mobilni telefon „Comfort“ uključujući funkciju induktivnog punjenja puni kompatibilne uređaje kada se nalaze u pretincu.

vw-transporter-6.1 - interijer

VW Transporter - Teretni prostor

Dok su kod standardnog krova dio opcijske opreme, stražnja krilna vrata kod visokog krova čine dio serijske opreme. Opcijski su izrađena od lima ili ostakljena te su po želji dostupna s kutom otvaranja od 250° i bočnom blokadom. Tu si i standardna desna klizna vrata; stražnja podizna vrata bez prozora; preklopive ušice za vezanje tereta; poluvisoke bočne obloge od ploča od tvrdih vlakana. Novost je LED osvjetljenje teretnog prostora s regulacijom iz cockpita.

Stražnja krilna vrata omogućuju fleksibilno korištenje stražnjeg otvora teretnog prostor širine 1.473 mm.

vw-transporter-6.1 - utovarni prostor - dimenzije

vw-transporter-6.1 - utovarni prostor - dimenzije1

Vozna dinamika

Modernu tehnologiju motora BlueMotion u Transporteru 6.1 odlikuju izvedba, vučna snaga i ekonomičnost. Uz to vam opcijski pogon na sve kotače 4MOTION i 100% mehaničko zaključavanje diferencijala za stražnju osovinu osiguravaju da možete obaviti gotovo svaki posao. S DSG mjenjačem s dvostrukom spojkom čak i bez prekida vučne snage.

Sustavi potpore za vozača i sigurnosni sustavi

Novo zaključavanje teretnog prostora omogućuje zaključavanje teretnog prostor odvojeno od vozačeve kabine. Novosti su elektromehanički servoupravljač; potpora kod bočnog vjetra, centralno zaključavanje s dvama daljinskim upravljačima na radiosignal i unutrašnjom aktivacijom.

 

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.

 

Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.