Novi T-Roc

Novi T-Roc 2022 je dostupan u AutoZubak salonima! Provjerite T-Roc cijenu i sjednite u svoj novi auto već danas.

22.11.2021

Novi T-Roc 2022: uz svjež dizajn, inovativne sustave potpora i brojne digitalne usluge, Volkswagen nastavlja priču o uspjehu svog kompaktnog crossover modela s više od milijun prodanih primjeraka diljem svijeta u samo 4 godine. Novi T-Roc je dostupan za narudžbe u AutoZubaku.

T-Roc 2022 - osnovne informacije:

  • Djelomično automatizirana vožnja i IQ.LIGHT uz matrix LED glavna svjetla
  • Visokokvalitetna unutrašnjost s novo dizajniranom instrumentnom pločom i zaslonom infotainment sustava te serijskim Digital Cockpitom
  • Inovativna tehnologija: sustav potpore IQ.Drive uz sustav Travel Assist, kao i prediktivna automatska regulacija razmaka (ACC)

 

Novi T-Roc 2022 cijena

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja (l/100km)
184.746kn 81 - 221 110 - 300 4,7 - 8,7

 

T-Roc 2022 konfigurator 

T-Roc 2022 isporuka odmah

T-Roc stari model isporuka odmah

T-Roc 2022 - Eksterijer

Vanjske linije novog modela T-Roc sada su izoštrene i čine njegov nedvojbeni crossover dizajn još upečatljivijim. LED glavna svjetla i zatamnjena stražnja svjetla dio su serijske opreme. IQ LIGHT s matrix LED glavnim svjetlima i osvijetljenim letvicama rešetke hladnjaka, kao i grupa stražnjih svjetla nove grafičke strukture s dinamičnim žmigavcima, dostupni su na zahtjev. Pet novih boja laka karoserije i novo dizajnirani 17'' i 19' kotači od lakog metala pružaju kupcu još više mogućnosti za individualizaciju svog vozila.

T-Roc Style

T-Roc 2022 - Interijer

Uz površinu s podlogom od pjene i prepoznatljive prošive, nova instrumentna ploča donosi moderne i vrhunske istaknute značajke dizajna u unutrašnjost novog modela T-Roc. Zaslon infotainment sustava sada je dizajniran kao tablet te je smješten na instrumentnoj ploči u vidnom polju uz kombinirani instrument iza kola upravljača. Ovisno o opremi, zaslon infotainment sustava ima dimenzije od 8,0'' ili 9,2''. Kompaktni SUV serijski dolazi s digitalnim kombiniranim instrumentom koji je opcijski dostupan do veličine od 10,25'' kao Digital Cockpit Pro. Višenamjensko kolo upravljača također je dio serijske opreme, a krasi ga novi dizajn koji pridonosi intuitivnom upravljanju vozilom.

Obloge vrata od visokokvalitetne tkanine sada su dio serijske opreme. U linijama opreme Style i R-Line obloge vrata i nasloni za ruke presvučeni su umjetnom kožom te ih krase dizajnerski prošivi, kao i naslone za glavu. Još jedna značajka linije opreme Style središnji su paneli udobnih sjedala od tkanine ArtVelours. U kombinaciji s opremom R-Line, opcijski su dostupna vrhunska sportska sjedala za vozača i suvozača (ranije samo za T-Roc R), kao i presvlake od napa kože.

T-Roc R-Line - Interijer

Sustavi potpore

Novi T-Roc serijski je opremljen naprednim sustavim potpore kao što su sustav nadzora okoline (Front Assist) i potpora zadržavanja vozila na voznom traku (Lane Assist). K tomu, novi IQ.DRIVE Travel Assist i prediktivna automatska regulacija razmaka pružaju potporu pri upravljanju, kočenju i ubrzanju pri brzinama do 210 km/h. Integracijom signala prednje kamere te GPS podataka i podataka karte, sustav upravljanja vozilom može uključivati lokalne podatke o ograničenju brzine, oznake za kraj naselja, križanja i kružne tokove.

Pogonski sustavi

U raznolikom portfelju pogonskih sustava novog modela T-Roc možete birati između tri TSI i dva TDI motora. Ovisno o odabranom pogonu, prednju osovinu pogoni 6-stupanjski ručni mjenjač ili automatizirani 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke DSG. Maksimalna izlazna snaga 1,0-litrenog TSI motora s 3 cilindra je 81 kW (110 KS). Pogoni s 4 cilindra razvijaju 110 kW (150 KS) u 1,5-litrenim TSI motorima i 140 kW (190 KS) u 2,0-litrenim TSI motorima. Ponuda je zaokružena s dva 2,0-litrena TDI motora s 4 cilindra izlazne snage 85 kW (115 KS) i 110 kW (150 KS). Kao alternativa pogonu na prednje kotače, vrhunski prijenos snage osigurava pogon na sve kotače 4MOTION u kombinaciji s dizelskim motorom od 110 kW (150 KS). 2,0-litreni TSI motor snage 140 kW (190 KS) serijski dolazi u kombinaciji s pogonom 4MOTION.

T-Roc 2022 konfigurator 

T-Roc 2022 isporuka odmah

Linije opreme

T-Roc je sada još lakše prilagoditi vlastitom ukusu, zahvaljujući reorganizaciji linija opreme. Uz osnovnu T-Roc verziju, kompaktni je SUV diljem Europe dostupan u novo konfiguriranim verzijama Life, Style i R-Line. Linija opreme Style ističe se karoserijom u dvije boje, dodatnim kromiranim elementima, pozadinskim osvjetljenjem i udobnim sjedalima u unutrašnjosti.

Vanjski dizajn linije opreme R-Line sada se još više temelji na vrhunskom modelu T-Roc R. Jedinstven karakter odražava se na mnogo načina, kao primjerice u upadljivom, sportskom dizajnu branika i višenamjenskom sportskom kolu upravljača s dodirnim elementima za rukovanje. K tomu, novi T-Roc u kombinaciji s linijom opreme R-Line ima i sportski paket koji uključuje odabir profila vožnje, progresivni upravljač i sportski vozni postroj.

Povrh toga, kupci se mogu odlučiti za Black Style paket dizajna u kombinaciji s linijama opreme Style i R-Line. Njegovi vanjski i unutrašnji crni elementi dizajna stvaraju suptilan sportski izgled.

T-Roc R-Line

Novi T-Roc R 2022

Sa svojim motorom s 4 cilindra snage 221 kW (300 KS), novi je T-Roc R najdinamičniji kompaktni SUV ove obitelji modela. Tomu također pridonose serijski sportski vozni postroj i pogon na sve kotače 4MOTION. Pored karakterističnog zvuka, sportske su performanse i vizualno naglašene u unutrašnjosti i vanjskom izgledu specifičnom za model R. Novo dizajnirano sportsko kožno kolo upravljača ima dodirne elemente za rukovanje i za model specifičnu tipku R za izravan pristup odabiru profila vožnje.

T-Roc R - eksterijer

Novi T-Roc Cabrio 2022

Kao crossover kabriolet, ovaj model objedinjuje robusnost SUV vozila i užitak kabrioleta. Novi T-Roc Cabrio ima električni, troslojni, meki krov od tkanine koji je moguće spustiti u manje od devet sekundi. Ovaj kabriolet s četiri sjedala dolazi uz linije opreme Style i R-Line. Kupci mogu birati između 1,0-litrenog TSI motora snage 81 kW (110 KS) i 1,5-litrenog TSI motora snage 110 kW (150 KS).

T-Roc cabrio

T-Roc 2022 konfigurator 

T-Roc 2022 isporuka odmah

T-Roc stari model isporuka odmah

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.