Multivan 6.1

Najnovija verzija ikone Multivan 6.1

16.11.2021

Novi Multivan - svestrano gospodarsko vozilo za sve. Nova generacija Multivana kontinuirano nastavlja sa svojim snažnim prednostima i nudi mnoštvo dodatnih istaknutih značajki kao što su najmoderniji infotainment sustavi, sustavi potpore vozaču kao i sigurnosni sustavi uz nepromijenjenu i beskompromisnu multifunkcionalnost.

VW Multivan 6.1 - Osnovne informacije:

  • Potpuno redizajniran prednji dio
  • Novi kotači od lakog metala
  • Modificirana paleta boja
  • Više kombinacija motora
  • Novi sustavi potpora za vozača
  • 3 linije opreme

 

Cijena od (uključujući PDV) Cijena od (bez PDV-a) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
550.353kn 357.058kn 150 204 8,3-8,6l/100km

 

 

Multivan 6.1 - Eksterijer

Novi Multivan odlikuju potpuno redizajniran prednji dio vozila, novi kotači od lakog metala, modificirana paleta boja te LED prednja glavna svjetla, LED stražnja svjetla s markantnom svjetlosnom signaturom, iznimno stabilna karoserija, dugovječni materijali i kvalitetna obrada.

vw-multivan-61-eksterijer

VW Multivan - Dimenzije

Novi Multivan je dugačak 4.904 mm (kratak međuosovinski razmak) ili 5.304 mm (dugi međuosovinski razmak), širok 1.904 mm (2.297 mm s bočnim retrovizorima), a visok 1.970 mm (kratak međuosovinski razmak) ili 1.990 mm (dugi međuosovinski razmak). Međuosovinski razmak je 3.000 mm ili 3.400 mm.

Novi Multivan - Interijer

Unutrašnjost Multivana 6.1 nudi najmodernije mogućnosti povezivanja s najnovijim infotainment sustavima, uključujući 23 cm (9,2") veliki dodirni zaslon na središnjoj konzoli. Uz to, povišeni položaj sjedenja i opcionalno dostupni 4-smjerna potpora za lumbalni dio kralježnice pružaju izvrsnu udobnost, a brojni pretinci u vozilu osiguravaju urednost i čist pregled nad situacijom.

Ergonomska sjedala s vrhunskim presvlakama stabilnog oblika, izvrsna zvučna izolacija, iznimna preglednost i ugodan osjećaj u prostoru. Okretna sjedala i klupa s tri sjedala u putničkom prostoru mogu se praktično preklapati, nestupnjevano pomicati i sigurno fiksirati na svakom dijelu sustava vodilica. Jednostavno rukovanje pri demontaži i montaži sjedala.

Sve prikazane linije opreme između ostalog obuhvaćaju višenamjensko kožno kolo upravljača, redizajniranu instrumentnu ploču, električni osigurač za djecu, potporu kod bočnog vjetra i LED osvjetljenje unutrašnjeg prostora.

multivan 6.1 - interijer

Volkswagen We Connect

Multivan 6.1 serijski je opremljen inovativnim online uslugama "We Connect", kao i najnovijom generacijom modularnog infotainment sustava. Prema željama, povezani ste s internetom tijekom vaše vožnje. S "We Connect" očekuju vas značajke koje će svaku vožnju učiniti zabavnijom i sigurnijom. Bile to aktualne informacije o stanju na cestama, updatei karata ili pristup vozilu bez ključa, a putem aplikacije - vaš Multivan 6.1 najbolje je povezan.

Digitalni cockpit

Brzinomjer budućnosti: na zahtjev, klasični zaslon na Comfortlineu može se zamijeniti za 26 cm (10,25 inča) velikim zaslonom visoke rezolucije i samosvjetlećim zaslonom - na Highlineu je to čak i standard. Inovativan instrument daje vozaču puno dodatnih informacija koje nadilaze brzinu i spremnik goriva.

multivan 6.1 - sjedala

Multivan 6.1 - Sustavi potpore

Potpora upravljanja pri parkiranju „Park Assist“: Pruža potporu tijekom ulaska u okomita i bočna parkirna mjesta tako što se optimalni pokreti upravljača samostalno provode.

Potpora za manevriranje prikolicom „Trailer Assist“: Pojednostavljuje upravljanje priključenom prikolicom tijekom manevriranja u okomita parkirna mjesta te pri preciznoj vožnji unatrag.

Zaštita bočnih strana: Nadzire bočne strane vozila tijekom vožnje te prikazuje kritična približavanja stupovima ili zidovima na zaslonu infotainment sustava.

Pokazivač kontrole tlaka u gumama: Obavještava vozača prije i tijekom vožnje o trenutačnom tlaku u gumi i upozorava pri gubitku tlaka. U svakom se kotaču nalaze senzori koji putem radiosignala pružaju informacije o tlaku u gumi.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova: Prepoznaje ograničenja brzine, zabrane pretjecanja te ograničenja u pogledu vremena i vremenskih uvjeta pomoću posebne kamere i informira vozača putem višenamjenskog pokazivača.

VW Multivan - Vozni postroj i mjenjač

Pogon na sve kotače 4MOTION: Putem elektronički upravljane lamelne spojke na stražnjoj osovini pogon na sve kotače automatski prilagođava prijenos snage dotičnoj situaciji u vožnji. Mala težina sustava temelj je za optimalno ponašanje vozila u vožnji i visok stupanj dinamike vožnje.

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG: TDI motori mogu se kombinirati s adaptivnim 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke. Time se omogućuje potpuno automatska, besprijekorna promjena promjena stupnjeva prijenosa bez prekida vučne sile, a također se prilagođava načinu vožnje vozača.

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC: Raspoloživi su profili vožnje „normal“, „komfort“, „eco“ i „sport“. Odabire se putem tipke, a to je također moguće provesti tijekom vožnje. Dodatno se može individualno kreirati vlastiti profil vožnje.

Mehanička blokada diferencijala: Kao dodatna je podrška pogonu na sve kotače 4MOTION za stražnju osovinu dostupna mehanička blokada diferencijala. Ona olakšava kretanje u teškim uvjetima izvan ceste i čini Multivan jednim od vozila najprikladnijih za terensku vožnju u klasi.

 

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.