Škoda Scala akcija

Škoda Scala akcija - Scala Clever i Scala Inspire uz dodatne pogodnosti i uštede

08.03.2021

Iskoristite odlične pogodnosti najnovije Škodine akcije i konfigurirajte svoju novu SCALU u AutoZubaku. Detalje akcije donosimo u nastavku.

Unesite nove boje u život. Birajte. Crvenu, plavu... može i sivu. Samo neka svakodnevica ne bude siva. A ŠKODA SCALA pobrinut će se za to. Naizgled gradska šminkerica koja drži do dojma, kad jednom sjednete za njen volan, otkrit će vam da ozbiljno drži do vas. Odvest će vas gdje god poželite ići. A pritom vam pružiti sigurnost, udobnost i prostranost na razini koja nije uobičajena u segmentu kompaktnih hatchback vozila. Kako bi svako vaše putovanje bilo opušteno, tu su vrhunske tehnologije i napredni sustavi potpore.

Škoda Scala akcija - detalji:

    • Akcija se odnosi na modele SCALA Clever ili Inspire 1.0 TSI 81 kW/110 KS (manual ili DSG)
    • Akcija se odnosi na financiranje putem Porsche leasing d.o.o. u valuti EUR
    • Akcija uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost vozila u iznosu od 7.000kn
    • Uz bonus od 7.000kn dobivate i redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini od 1€/mj. do maksimalno 105.000 km (ušteda 10.100kn)
    • Na ostale SCALA modele/motore vrijedi akcija TOP Bonus 10.000kn

 

SCALA CLEVER - Više o modelu

U Clever paketu očekuju vas:

Mali kožni paket (dvokrako višenamjensko kožno kolo upravljača), tempomat i limitator brzine, tekstilne prostirke za noge, SmartLink funkcija (Android Auto, CarPlay, MirrorLink®) - za hrvatsko tržište trenutno dostupan samo MirrorLink®, potpora za kralježnicu na prednjim sjedalima, ručno podesiva, parkirni senzori straga, lakometalni naplatci Alaris 6Jx16 s gumama 205/55 R16, električni podizači prednjih i stražnjih stakala, Light Assist uključuje funkcije Coming Home, Leaving Home, Tunnel Light, Day Light i senzor za kišu, automatski klima-uređaj Climatronic s elektronskom regulacijom i senzorom za vlagu, SunSet - dodatno zatamnjenje stražnjih stakala vozila, radiouređaj Bolero sa 8" zaslonom u boji osjetljivim na dodir, 4 dodatna zvučnika.

SCALA Clever konfigurator

* Odaberite 1.0 TSI motor (manual ili DSG)

 

SCALA INSPIRE - Više o modelu

U Inspire paketu očekuju vas:

Mali kožni paket (dvokrako višenamjensko kožno kolo upravljača), tempomat i limitator brzine, tekstilne prostirke za noge, SmartLink funkcija (Android Auto, CarPlay, MirrorLink®) - za hrvatsko tržište trenutno dostupan samo MirrorLink®, potpora za kralježnicu na prednjim sjedalima, ručno podesiva, lakometalni naplatci Alaris 6Jx16 s gumama 205/55 R16, električni podizači prednjih i stražnjih stakala, Light Assist uključuje funkcije Coming Home, Leaving Home, Tunnel Light, Day Light i senzor za kišu, Easy Start - daljinsko centralno zaključavanje (bez Safe funkcije), pokretanje motora bez ključa, SunSet - dodatno zatamnjenje stražnjih stakala vozila, automatski klima-uređaj Climatronic s elektronskom regulacijom i senzorom za vlagu, dekorativni umetci Copper Brushed, parkirni senzori sprijeda i straga, radiouređaj Bolero sa 8" zaslonom u boji osjetljivim na dodir, kamera za vožnju unatrag, LED glavna svjetla sa svjetlima za skretanje, paket Image (produženo stražnje staklo sa spojlerom, LED stražnja svjetla sa dinamičnim pokazivačima smjera).

SCALA Inspire konfigurator

* Odaberite 1.0 TSI motor (manual ili DSG)

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Škoda AutoZubak salona.

* U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 60 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK je prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. 

Slike su simbolične. Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model SCALA: 5,3 - 5,9 l/100 km; 119 - 134 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme.