Škoda Octavia uz velike uštede

APSOLUTNI BESTSELLER SADA UZ VELIKE UŠTEDE

18.05.2020

Vremena se mijenjaju, ali pouzdanost, kvaliteta i bezvremenski dizajn Octavije nam pružaju osjećaj sigurnosti i zadovoljstva u kojem god smjeru da idemo. Treća generacija Octavije, od svog je dolaska na naše tržište zauzela prvo mjesto u izboru automobila. Najprodavaniji je model već tri godine zaredom. S razlogom. Sada dolazi u ovoj odličnoj ponudi.

Na već izražene popuste na OCTAVIA modelima odmah dostupnima za isporuku, uz odabir financiranja putem Porsche leasinga, tu su i dodatne uštede:

  • dodatan popust za kasko policu osiguranja od 2.000 kn u prvoj godini financiranja
  • besplatan servis za financiranje putem financijskog leasinga (do ukupno 105.000 km)

Što za vas znači ukupnu uštedu od 22.700 kn do 35.500 kn, ovisno o izboru OCTAVIA modela i financiranja.

Odaberite svoj OCTAVIA model uz isporuku odmah!

Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem ili nas posjetite na našim lokacijama.

Telefon: 0800 5432
e-mail: kontakt-centar@autozubak.hr

TARIFA SIGURAN IZBOR + SERVIS DO 105.000 KM 05/2020. - financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. za financiranje putem operativnog leasinga te bez naknade za financiranje putem financijskog leasinga po ugovorenoj kilometraži do ukupno 105.000 km te dodatan popust za prvu kasko policu Porsche osiguranja u visini od 260€ za model Škoda Octavia. Tarifa vrijedi samo za nova vozila sa skladišta objavljena na web stranici  https://www.siguranizbor.hr/. Plaćanje se vrši u kunama prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za taxi, rent a car i auto škole. Slika automobila je simbolična.

Kombinirane potrošnje goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za modele Octavia: 3,9-5,0 L/100km; 102-112 g/km; Vrijednosti potrošnje i emisije CO odnose se na serijske modele bez dodatne opreme.

Ponuda vrijedi do 30.6. ili do isteka zaliha.