Škoda Octavia RS

Škoda Octavia RS 2020 - Sportski karakter za iskusne

17.02.2021

Do 245 konjskih snaga ispod poklopca motora nove Octavie RS učinit će vožnju uzbudljivom uz visoku razinu sigurnosti, prostranost i vrhunsku tehnologiju. Detaljan pregled specifikacija, tehničkih podataka i opreme pogledajte u Škoda Octavia RS letku.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz Octavia RS leasing s plaćanjem do 3 rate i 0% kamata.

Octavia RS - Osnovne informacije:

  • Moćan dizajn koji uključuje crne dodatke
  • Sportski interijer uz bogatu serijsku opremu
  • 3 snažna pogona
  • Dostupna i plug-in hibridna inačica

Octavia RS - Konfigurator

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
270.058kn 110-180 150-245 4,9-7,25l/100km

 

Škoda Octavia RS - Eksterijer

Dinamični dizajn serijskog modela OCTAVIA dodatno je ukrašen crnim dodacima i ostalim posebnim značajkama u RS verziji, uključujući 18“ kotače od lakog metala Comet.

DINAMIČAN PREDNJI DIO VOZILA

Serijska LED Matrix glavna svjetla s posebno dizajniranim LED svjetlima za maglu modelu OCTAVIA RS daju njegov karakterističan izgled. Prednji branik u boji karoserije i crni difuzor zaokružuju dinamičan dojam prednjeg dijela vozila.

SJAJNA CRNA REŠETKA

Prednjim dijelom dominiraju rešetka hladnjaka, njezine letvice i okvir sjajne crne boje. Ukrašena je srebrnim logotipom RS s crvenim slovom „V“, što znači „victory“ (pobjeda).

SPORTSKI STRAŽNJI DIO VOZILA

Sportski geni modela OCTAVIA RS doista dolaze do izražaja na stražnjem dijelu vozila kojim dominiraju crni elementi visokog kontrasta i serijska LED stražnja svjetla s dinamičkim pokazivačima smjera. Naziv ŠKODA ispisan slovima i logotipi RS i iV iste su boje. Ostali detalji uključuju katadioptersku traku i dvije ispušne cijevi. Difuzor i spojleri na poklopcu prtljažnika i stražnjem braniku pomažu poboljšati protok zraka.

LED MATRIX GLAVNA SVJETLA

Vrhunska svjetla u standardnoj opremi modela OCTAVIA RS koriste se LED diodama za sve svoje funkcije. U usporedbi sa standardnim svjetlima snažnija su, a povrh toga uključuju i bočno svjetlo i vrhunsku funkciju Matrix. Mnogobrojne prednosti LED tehnologija uključuju njihov duži vijek trajanja i nižu potrošnju energije.

LED STRAŽNJA SVJETLA

Led stražnja svjetla dio su serijske opreme i uključuju diode za sve funkcije. Posebna su po tome što uključuju stražnje svjetlo u oba dijela i privlačan dinamički stražnji pokazivač smijera. Uz to, svjetla su dio animirane funkcije Coming/Leaving Home – kod zaključavanja/otključavanja vozila, stražnja se svjetla postupno uključuju izvana prema unutra i ponovno prema van. Pokazivači smjera također trepću.

Octavia RS - Interijer

RS s lakoćom kombinira sportsku dodatnu opremu s modernim interijerom potpuno novog modela OCTAVIA. Virtualni cockpit sa zaslonom veličine 10,25“, ambijentalno osvjetljenje i druge atraktivne značajke dio su serijske opreme. Od materijala Suedia izrađene su ne samo presvlake za sjedala, već i obloge instrumentne ploče i vrata.

OKRUŽITE SE VRHUNSKOM TEHNOLOGIJOM

Jedna od posebnosti modela OCTAVIA RS potpuno je novo višenamjensko sportsko kolo upravljača s tri kraka. Sve ključne informacije uvijek su vam u vidnom polju zahvaljujući serijskom virtualnom cockpitu od 10,25“ dostupnom u pet verzija – uključujući i sportsku. Dodatna značajka je head-up zaslon koji na vjetrobransko staklo projicira trenutačnu brzinu, upute za navigaciju i ostale informacije.

SERIJSKI SPORTSKI AMBIJENT

Prostrani interijer kombinira eleganciju sa sportskim stilom. Glavne karakteristike serijske opreme uključuju čvrsta sportska sjedala presvučena tkaninom s logotipom RS (ili opcijskim presvlakama Alcantara), crvene šavove, LED ambijentalno osvjetljenje, crnu krovnu oblogu i instrumentnu ploču s oblogama od tkanine Suedia i trakom od ugljičnih vlakana. Sportski dojam interijera upotpunjuju papučice od nehrđajučeg čelika.

Škoda Octavia RS 2020 - Ovjes i upravljač

Čvrsto držite kolo upravljača i pritisnite papučicu gasa do kraja. Vozilo će pojuriti naprijed, a njegovih 245 KS prikovat će vas za sjedalo. Vozilo će slušati svaku vašu riječ dok uživate u uzbuđenju vožnje zavojima. To je obiteljsko vozilo baš za vas.

Inženjeri marke Škoda uložili su velike napore kako bi OCTAVIA RS bila jednako zabavna tijekom vožnje zavojima. Specifični sportski vozni postroj opremljen je krutim ovjesom s kraćim oprugama, specifičnim sportskim amortizerima te je njegova visina od tla smanjena za 15 mm (to se ne odnosi na RS iV). Serijski pojačane kočnice i ovjes s više spona na stražnjoj osovini nude izvrsne karakteristike upravljanja i komfor u vožnji.

PROGRESIVNI UPRAVLJAČ

Model OCTAVIA RS opremljen je progresivnim upravljačem za bolje upravljanje i agilnost u zavojima. Progresivni upravljač mijenja omjer ovisno o tome koliko je kolo upravljača okrenuto kako ne biste stalno morali pomicati ruke po upravljaču. To olakšava manevriranje na zavojitim cestama, u gradskom prometu ili pri parkiranju.

Škoda Octavia RS - Pogon

Odaberite jedan od 3 snažna pogona. Plug-in hibridno vozilo RS iV jedinstvena je kombinacija fantastične dinamike i potpuno električne vožnje. Snažni benzinski motor spreman je osigurati vam maksimalan užitak u vožnji. Dizelski motor najbolji je za brza duga putovanja. Koji je model OCTAVIA RS najbolji za vas?

PLUG-IN HIBRIDNO SPORTSKO VOZILO

Odlučite se za model OCTAVIA RS iV s plug-in hibridnim pogonom i automatiziranim 6-stupanjskim mjenjačem s dvije spojke DSG i uživajte u izvrsnim performansama dostojnim sportskog modela: snaga sustava od 180 kW upotpunjena je maksimalnim okretnim momentom od 400 Nm koji se raspodjeljuje na prednje kotače. U sportskom načinu vožnje, koji omogućuje iskorištavanje maksimalne snage vozila, vozilo ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 7,3 sekunde. Njegova je maksimalna brzina 225 km/h. Uz to, doseg vozila samo s električnim motorom iznosi 60 km. Želite li nešto malčice umjerenije? Plug-in hibridnu tehnologiju također možete pronaći u modelu ŠKODA OCTAVIA iV.

ČISTI BENZIN

Ako vam kroz žile teče čisti benzin i želite snažan motor fantastičnog zvuka, odlučite se za 2,0 TSI 180 kW. Automatizirani 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke DSG upotpunjen je 6-stupanjskim ručnim mjenjačem za istinske znalce. Snaga se uvijek prenosi na prednje kotače.

DOVOLJNO SNAGE U SVAKOM TRENUTKU

Treća opcija je snažan i istovremeno ekonomičan 147 kW 2,0 TDI dizelski motor. U kombinaciji isključivo s automatiziranim 7-stupanjskim mjenjačem s dvije spojke DSG, njegove ćete prednosti cijeniti posebno na otvorenoj cesti gdje će se neumorno nastaviti kretati. Dostupan s pogonom na prednje i sve kotače.

 

 

Octavia RS prodaja - Plug-in hibrid - Gradska mobilnost bez emisija

Uključite se u novu eru gradske vožnje odabirom plug-in hibridnog vozila RS iV. Napunite bateriju i komforno se u tišini krećite gradskim ulicama i avenijama obavljajući svakodnevne poslove. Sve zahvaljujući električnom pogonuj s dometom do 60 km u skladu WLTP ciklusom i to bez emisija.

DO 60 KILOMETARA BEZ EMISIJE

Najveća prednost modela OCTAVIA RS iV kombinacija je motora s unutarnjim izgaranjem velikog dometa i električnom vožnjom bez emisija. Litij-ionska baterija u podnici ispred stražnje osovine osigurava doseg električnog motora do 60 km u WLTP ciklusu. To je više nego dovoljno za sve svakodnevne vožnje u središtu grada. Za aktivaciju potpuno električnog pogona jednostavno odaberite E-mode.

ODABERITE POTREBNU RAZINU NAPUNJENOSTI BATERIJE

OCTAVIA RS iV spremna je za svakodnevne situacije u kojima ćete izvući maksimum od plug-in hibridnog pogona. Želite li napuniti bateriju u pokretu prije ulaska u središte grada? Jednostavno postavite potrebnu razinu napunjenosti baterije i ona se puni u pokretu zahvaljujući motoru s unutarnjim izgaranjem i regenerativnom kočenju.

PUNJENJE

Pojam „plug-in hibridno vozilo“ govori nam da se baterija modela OCTAVIA RS iV može puniti povezivanjem s kabelom za punjenje. Bateriju je moguće puniti kod kuće, obično tijekom noći, putem obične utičnice ili snažnog wallboxa za brže punjenje – praznu bateriju moguće je potpuno napuniti korištenjem obične utičnice za 5 sati, a korištenjem wallboxa za 3 sata i 30 minuta. Punjenje baterije u pokretu vrlo je jednostavno – na poslu, na parkiralištu ili u shopping centru.

Škoda Octavia RS 2020 - Najnapredniji sustavi potpore za vozača

SUSTAV POTPORE TRAVEL ASSIST

Sustav Travel Assist integrira nekoliko sustava i funkcija koji su predstavljeni odvojeno. Kad su međusobno povezani, vozilo može znatno olakšati vožnju i povećati komfor putovanja. Nakon aktivacije sustav potpore Travel Assist može automatski zaustaviti i pokrenuti vozilo, zadržavati vozilo na voznom traku, slijediti druga vozila u slučaju prometnog zastoja ili prikazivati okolni promet na zaslonu ispred vas.

PREDIKTIVNA REGULACIJA RAZMAKA (PREDICTIVE CRUISE CONTROL)

Nova prediktivna regulacija razmaka proširuje funkcije automatske regulacije razmaka (ACC). Osim praćenja prometa ispred vas, sustav također obrađuje prepoznate prometne znakove i ograničenja brzine pohranjena u navigacijskom sustavu. Time se omogućuje pravovremena prilagodba brzine, na primjer, kada se približavate zavoju, kružnom toku ili raskrižju ili zbog ograničenja brzine.

SUSTAV PREPOZNAVANJA PROMETNIH ZNAKOVA (TRAFFIC SIGN RECOGNITION)

Modul za obradu slika pretražuje skenirane slike kako bi pronašao prometne znakove i uspoređuje rezultate s navigacijskim podacima. Sustav obrađuje znakove ograničenja brzine, znakove zabrane pretjecanja, znakove zabrane ulaza u jednosmjerne ulice i sve dodatne upute, kao i pripadajuće znakove ograničenja visine, a zatim ih prikazuje vozaču.

ADAPTIVNA POTPORA ZADRŽAVANJA VOZILA NA VOZNOM TRAKU (LANE ASSIST)

Potpora zadržavanja vozila u voznom traku (Lane Assist) može vam reći kada nenamjerno napuštate vozni trak. Sustav radi zajedno s kamerom za prepoznavanje oznaka traka na cesti, uključujući žute crte tijekom radova na cesti, prometne čunjeve i ostale linije uz cestu ili trak. Poboljšana „adaptivna“ varijanta (dostupna samo u sklopu sustava potpore Travel Assist) znači da sustav intervenira u pokušaju zadržavanja vozila u odabranom voznom traku i vozilo ne krivuda.

POTPORA KOD PROMETNOG ZASTOJA (TRAFFIC JAM ASSIST)

Potpora kod prometnog zastoja (Traffic Jam Assist) pojednostavljuje vožnju u prometnim zastojima. Koristi se automatskom regulacijom razmaka ACC i adaptivnom potporom zadržavanja vozila na voznom traku (Lane Assist) za pokretanje, kočenje i skretanje vozila, čime imitira kretanje okolnih vozila u prometnim zastojima.

SUSTAV POTPORE EMERGENCY ASSIST

Sustav potpore Emergency Assist smanjuje rizik od nesreće ako se vozač ne osjeća dobro. Ako adaptivna potpora zadržavanja vozila na voznom traku (Lane Assist) utvrdi da se vozačeve ruke ne nalaze na kolu upravljača ni nakon upozoravajuće obavijesti, aktivira se sustav Emergency Assist koji vozilo koči do zaustavljanja te ga zadržava na voznom traku i aktivira uređaj za svjetlosno upozorenje.

skoda-octavia-rs-m73-travel-assist

Nova Octavia RS cijena - Sustavi potpore za sigurnost

SUSTAV NADZORA OKOLINE (FRONT ASSIST) SA SUSTAVOM POTPORE ZA IZBJEGAVANJE SUDARA (COLLISION AVOIDANCE ASSIST)

Sustav nadzora okoline (Front Assist) sigurnosni je sustav koji upozorava na sudar. U slučaju neizbježnog sudara aktivira kočnice kako bi umanjio posljedice. Također, aktivira zaustavljanje u nuždi ako pješak ili biciklist pokuša prijeći ispred vozila. U kritičnim situacijama kada sustav potpore Front Assist intervenira kočenjem, a vozač ukazuje da poduzima mjere izbjegavanja načinom na koji okreće kolo upravljača, sustav potpore za izbjegavanje sudara (Collision Avoidance Assist) ciljano intervenira u okretanje kola upravljača kako bi vozaču pomogao zaobići prepreku.

POTPORA PRI SKRETANJU (TURN ASSIST)

Potpora pri skretanju (Turn Assist), koja je dio sustava za nadzor okoline (Front Assist), služi za nadzor vozila iz suprotnog smjera kada skrećete ulijevo (u vozilima s upravljačem na lijevoj strani), na primjer na raskrižju. Ako postoji neposredna opasnost, vozilo se potpuno zaustavlja i aktivira signal upozorenja.

POTPORA PRI PROMJENI VOZNOG TRAKA (SIDE ASSIST)

Zahvaljujući dvama radarskim senzorima na stražnjem dijelu vozila, potpora pri promjeni voznog traka (Side Assist) otkriva vozila koja se približavaju straga ili se nalaze u mrtvom kutu vozila. O tome ste obaviješteni LED signalom s unutarnje strane kućišta vanjskih zrcala. Potpora pri promjeni voznog traka (Side Assist) može otkriti vozila udaljena do 70 m i na taj način vas učinkovito upozorava na opasne situacije na autocestama i cestama s dva vozna traka.

UPOZORENJE PRI IZLASKU (EXIT WARNING)

Ova nova sigurnosna značajka dodatna je dopunska funkcija potpore pri promjeni voznog traka (Side Assist). Funkcija Upozorenje pri izlasku (Exit Warning) upozorava vas i ostale putnike vizualno i akustično ako bi kada, primjerice, izlazite iz bočno parkiranog vozila otvaranje vrata moglo rezultirati sudarom s drugim vozilom, biciklistom ili električnim romobilom. Upozorenje pri izlasku (Exit Warning) koristi se radarima potpore pri promjeni voznog traka (Side Assist) i nadzire područje iza i uz vozilo do udaljenosti od 35 m.

POTPORA ZA ZAŠTITU PUTNIKA (CREW PROTECT ASSIST)

Sustav zateže prednje sigurnosne pojaseve u slučaju neizbježnog sudara ili nestabilnih situacija u vožnji i aktivira ESC radi zatvaranja bočnih prozora skoro do kraja te sprječavanja ulaska stranih predmeta u vozilo. Sustav radi s prednjim i stražnjim radarom i senzorom za zaštitu od prevrtanja.

MULTIKOLIZIJSKA KOČNICA

Ako OCTAVIA RS sudjeluje u nesreći i aktiviraju se zračni jastuci, mogla bi se nastaviti kretati i prouzročiti novu nesreću. Tu nastupa multi kolizijska kočnica koja vozilo zaustavlja radi sprječavanja dodatnih sudara.

 

 

skoda-octavia-rs-m73-safety-assists

Octavia RS cijena - Sustavi potpore pri parkiranju

AREA VIEW

Želite li znati točno što se događa oko vozila? Sustav Area View na zaslonu sustava infotainment prikazuje nekoliko različitih kutova oko vozila, snimljenih širokokutnim lećama četiriju kamera postavljenih sprijeda i straga te na kućištima vanjskih zrcala. Panoramski pogled vozila od 360 stupnjeva olakšava parkiranje ili manevriranje u uskim ulicama.

POTPORA PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)

Potpora pri parkiranju (Park Assist) poluautomatski upravlja vozilom u okomita parkirna mjesta te iz paralelnih parkirnih mjesta i u njih. Sustav vam pomaže automatskim izvršavanjem optimalnih pokreta upravljača za parkiranje unutar linija. Sve što vi trebate napraviti je ubrzati i kočiti.

POTPORA ZA MANEVRIRANJE (MANOEUVRE ASSIST)

Radi izbjegavanja situacija parkiranja u kojima ne zakočite na vrijeme kao odgovor na upozorenja o udaljenosti sprijeda ili straga, OCTAVIA RS uključuje potporu za manevriranje Manoeuvre Assist, značajku koja zaustavlja vozilo radi izbjegavanja sudara.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Pružajući vam komfor i orijentaciju pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag koristi se kamerom smještenom na ručki poklopca prtljažnika. U kombinaciji sa zaslonom sustava infotainment prikazuje prostor iza vozila i dinamične linije putanje na temelju širine vozila.

skoda-octavia-rs-m73-easy-parking

Octavia RS - Infotainment sustav i povezivost

Nova generacija sustava infotainment s ugrađenom SIM karticom nudi praktične funkcije kao što su prometne informacije ili Wi-Fi veza za uređaje putnika.

SUSTAV COLUMBUS INFOTAINMENT

Top izvedba u ponudi sustava infotainment je samostojeći 10“ Columbus kojim možete upravljati dodirom, gestama ili govornim naredbama. Sustav upotpunjuju navigacija, veza s vašim telefonom putem sučelja SmartLink, online usluge ŠKODA Connect te mogućnost reprodukcije internetskih radio stanica i internetskog prijenosa. Kartu možete uvećati ili upravljati jačinom zvuka korištenjem dodirnog klizača.

ŠKODA CONNECT

Online usluge ŠKODA Connect nove generacije nude usluge online navigacije i informiranja, mogućnost daljinskog upravljanja odabranim funkcijama vozila pomoću smartphonea i interakciju sa ŠKODA servisnim centrom po vašem izboru na daljinu. Sustav poziva u nuždi eCall, koji automatski kontaktira s hitnim službama u slučaju nesreće, sastavni je dio ove značajke.

DALJINSKI PRISTUP VOZILU: USLUGE SPECIFIČNE ZA MODEL IV

Daljinski pristup vozilu, još jedna značajka usluga ŠKODA Connect, nudi novi način upravljanja vašim vozilom njegovim povezivanjem s vašim smartphoneom. Nadalje, OCTAVIA RS iV uključuje dodatne specifične usluge, primjerice, upravljanje klima-uređajem na daljinu prije vožnje i prikaz trenutačnog statusa napunjenosti baterije.

KUPOVINA UZ FUNKCIJE NA ZAHTJEV

OCTAVIA RS omogućuje online kupovinu značajki koje su se ranije morale unaprijed naručivati prije nego što je vozilo proizvedeno. Sustav infotainment uključuje Trgovinu gdje jednostavno možete poboljšati svoje vozilo, primjerice, uz dodatne boje ambijentalnog osvjetljenja, nove sustave potpore za vozača i značajke sustava infotainment. Uz to možete obnoviti podatkovne pakete, proširiti online usluge ŠKODA Connect i preuzimati aplikacije.

UPRAVLJANJE GOVORNIM NAREDBAMA NORMALNIM GOVOROM

Uz govornu asistenticu Lauru vaše će vozilo slušati svaku vašu riječ kako bi vam ugodilo. Kratke naredbe stvar su prošlosti. Vozilom sada možete upravljati uz Lauru, asistenticu koja razumije normalan govor. Laura će vam pomoći upravljati navigacijom, medijima, sustavom infotainment, klima-uređajem i tekstualnim porukama, a time će vam omogućiti da se koncentrirate na vožnju.

DO 5 USB-C PRIKLJUČKA

Potpuno nova OCTAVIA RS serijski je opremljena s dva moderna USB-C priključka s pozadinskim osvjetljenjem za prijenos podataka i punjenje. Opcijski je moguće dodati još 3 USB-C priključka – jedan kod osvrtnog zrcala za punjenje kamere i dva za putnike na stražnjim sjedalima za punjenje njihovih uređaja.

 

 

Škoda Octavia RS - Pametna rješenja

PRETINAC ZA KIŠOBRAN ILI METLICU U PREDNJIM VRATIMA

OCTAVIA RS ima pretinac u vozačevim i suvozačevim vratima, uključujući kišobran ili metlicu u vozačevim vratima, ako vas uhvati kiša ili želite počistiti svoje vozilo. Pretinac je vodootporan pa u njemu možete odlagati mokre kišobrane, a voda iz kišobrana odvodi se izvan vozila. Obje značajke također su opcijski dostupne za drugi pretinac.

JEDNOSTAVNO PUNJENJE TEKUĆINE ADBLUE

Svi dizelski motori zahtijevaju dodatno ubrizgavanje tekućine AdBlue, a rezultat toga je vozilo koje proizvodi mnogo manje štetnih emisija. Tekućinu možete dopuniti korištenjem grla za punjenje odmah pokraj grla za punjenje goriva. Novost modela OCTAVIA RS jest u tome da niste ograničeni na pumpe tekućine AdBlue za osobna vozila jer sada možete umetnuti mlaznicu za gorivo za teretna vozila. Zahvaljujući tome možete biti sigurni da ćete tekućinu moći dopuniti na svakoj benzinskoj pumpi.

ELEKTRIČNA ZAŠTITA ZA DJECU

Upotreba mehaničke zaštite za djecu za stražnja vrata zahtijeva planiranje unaprijed jer se nekad vozite s djecom, nekad s odraslima. Zaštitu stražnjih vrata možete aktivirati i deaktivirati elektronički s vozačevog sjedala kad god zatrebate.

ZAŠTITA OD SUNCA S MOGUĆNOŠĆU UVLAČENJA

Ako tražite zaštitu od sunčevih zraka ili mir i tišinu za posao, zaštitu od sunca s mogućnošću uvlačenja, koja je potpuno skrivena kada se ne upotrebljava, možete jednostavno izvući kako biste zaštitili interijer.

Octavia RS - Prostrani pretinci modela

DŽEPOVI ZA MOBILNE TELEFONE

Džepovi sa stražnje strane naslona prednjih sjedala savršeni su za pohranjivanje. No ipak su malo preveliki za mali smartphone. OCTAVIA RS nudi rješenja u obliku dodatnog malog džepa koji je savršen za telefone putnika na stražnjim sjedalima.

DRŽAČI ZA BOCE OD 1,5 L U PREDNJIM VRATIMA

Razumijemo da se put čini mnogo dužim ako su svi žedni. Zbog toga se u oblozi prednjih vrata nalazi poseban prostor za odlaganje boce vode od 1,5 litre. Tamo će biti na sigurnom, bez da se zgniječi, spremna kad vam zatreba.

DRŽAČI ZA BOCE OD 1,5 L U STRAŽNJIM VRATIMA

Osim velikog prostora za bocu vode u prednjim vratima, dostupan je i dodatni prostor u stražnjim vratima, savršeno dizajniran za sigurno odlaganje boce od 1,5 litre dok se ne upotrebljava.

JUMBO BOX S NAMJESTIVIM NASLONOM ZA RUKE

Jumbo Box praktičan je pretinac za pohranu u namjestivom naslonu za ruke između prednjih sjedala, lako dostupan vozaču i suvozaču.

Škoda Octavia RS prodaja - Pametna tehnologija modela

USB-C NA OSVRTNOM ZRCALU

Ako upotrebljavate kameru na instrumentnoj ploči za snimanje prometa ispred vas, cijenit ćete dodatni USB-C priključak pokraj osvrtnog zrcala. To znači da ćete uz kameru imati izvor napajanja i možete zaboraviti na duge kabele po cijelom svijetu.

SOUND SUSTAV CANTON

Model OCTAVIA RS možete opremiti 600+ W Hi-Fi audio sustavom s 12 zvučnika uključujući subwoofer. Možete odabrati jedan od nekoliko zadanih audio profila (Canton, Spoken Word, Classic i Rock). Sustav nudi savršeno iskustvo uz vašu omiljenu glazbu.

PHONE BOX S BEŽIČNIM PUNJENJEM

Phone Box je pretinac za odlaganje mobilnog telefona u središnjoj konzoli koji omogućuje pozive čak i kada je signal slab. Phone Box također može puniti smartphone koji nije veći od 160 x 80 mm i koristi se standardom Qi za bežično punjenje.

2 USB-C PRIKLJUČKA I JEDNA 230-V UTIČNICA STRAGA

Dobre vijesti! Ne morate se više svađati oko USB priključaka i utičnica. OCTAVIA RS ima ih pregršt. Dva USB-C priključka i 230-V utičnica pripremljene su za putnike na stražnjim sjedalima.

Octavia RS - Sigurnost bez kompromisa

Model ŠKODA OCTAVIA osvojio je maksimalan broj od 5 zvjezdica u testovima sudara Euro NCAP.

 

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Škoda AutoZubak salona.

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.