Nova Škoda Superb

Moderniji i agresivniji dizajn samo su neke od novosti za novu Škodu Superb koji dolazi i s novim pogonskim sustavima.

14.05.2019

Nova Škoda Superb nastavak je modernizacije ove marke koja uživa sve veću popularnost na tržištu. Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz Superb leasing s plaćanjem do 3 rate i 0% kamata.

Novi Superb - Osnovne informacije:

  • Novi dizajn
  • Prostrana unutrašnjost
  • Visok stupanj udobnosti
  • Snažni i štedljivi motori
  • 9 modela (Superb, Combi, Sportline, Combi Sportline, Scout, Superb iV, Superb iV Combi, Superb L&K, Superb L&K Combi)
  • 7 varijanti opreme

Škoda Superb - Isporuka odmah

 

Škoda Superb - Konfigurator

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
228.844kn 110-210 150-280 4,9-7,25l/100km

 

Škoda Superb - Eksterijer

Novi dizajn prednjeg kraja, koji zadržava karakterističnu Škoda masku, donosi nova prednja svjetla i donji dio prednjeg branika. Poput stražnjeg kraja na modelu Scala, i Superb će običan logotip marke zamijeniti širokim natpisom cijelom širinom prtljažnika. Svjetla za maglu redizajnirana su te sada, osim svoje korisne funkcije, imaju ključnu dizajnersku ulogu.

Napredna tehnologija otkriva svoju ljepotu u dizajnu svjetala modela SUPERB. On je prvo vozilo marke ŠKODA koje sadrži LED Matrix glavna svjetla, a ona nude bolje osvjetljenje ceste i viši stupanj sigurnosti.

LED stražnja svjetla opremljena su animiranim pokazivačima smjera, koji ne samo da otkrivaju kamo vozač namjerava skrenuti, već također unose dinamičnost u vozilo. Stražnja svjetla također se odlikuju osvjetljenjem u obliku slova C tipičnim za obitelj vozila ŠKODA, no unaprijeđena su suvremenim izgledom.

skoda superb - front

skoda superb - back

Škoda Superb - Dimenzije i prtljažnik

Prtljažnik Superba zaprema čak 625 litara. Za razliku od prtljažnika u ostalim velikim limuzinama, ovaj se otvara zajedno sa stražnjim staklom što mu daje ogromnu praktičnost. Baš zbog toga, kada oborite stražnju klupu, tih dobivenih 1760 litara može se iskoristiti u potpunosti.

Verzija Combi nudi kapacitet od 660 litara ili 1950 litara nakon preklapanja stražnjih sjedala.

skoda superb - dimenzije

Škoda Superb - Interijer

Svaka značajka u interijeru dizajnirana je kako bi putovanje učinila udobnim. Uživajte u osjećaju luksuza s atraktivnim dekorativnim elementima, presvlakama sjedala, šavovima u naslonima za ruke, kromiranim detaljima i LED ambijentalnim osvjetljenjem koje se proteže duž unutrašnjosti vozila.

Unutrašnjost vozila sadrži visokokvalitetne materijale i preciznu izradu, koja je naglašena šavovima u naslonu za ruke i presvlakama sjedala. Pregršt kromiranih detalja može se pronaći na instrumentnoj ploči, vratima, kolu upravljača i vrhu ručice mjenjača.

skoda-superb-interijer

Škoda Superb - Pogonski sustavi

Prave novosti kriju se ispod poklopca motora. Vrhunska varijanta je 2-litreni benzinski motor, koji se odlikuje snagom od dojmljivih 200 kW s pogonom na sve kotače. Najjači dizelski motor odlikuje se sa 140 kW čiste snage. Kako bismo poštovali odredbe o zaštiti okoliša i norme za ispušne plinove, naša ponuda dizelskih motora upotrebljava selektivnu katalitičku redukciju. Ovaj sustav ubrizgava sredstvo AdBlue® radi smanjenja dušikovih oksida (NOx).

Škoda Superb dobiva i hibridni pogon u obliku 1.4 TSI benzinskog motora u kombinaciji s elektromotorom ukupne snage 215 KS. Uz emisiju koja će biti bliska onoj koju ostvaruje hibridni Passat, od svega 39 g/km, novi će Superb nuditi i 50 km čisto električnog dometa.

skoda superb - motori

Škoda Superb - Multimedija i povezivost

Odaberite između tri vrhunska infotainment sustava s zaslonom u veličinama od 6,5 do 9,2 inča. Prvoklasna radio i navigacijski sustav "Amundsen", koji standardno uključuje virtualni kokpit, mogućnost povezivanja usluga ŠKODA Connect, 3D navigaciju i te mogućnost upravljanja kontrolama glasom. Po želji, na raspolaganju je Wi-Fi ili ŠKODA sound sustav.

Novi multimedijalni paket donosi i podršku za bežičnu Android Auto i Apple CarPlay povezivost s mobilnim uređajima, uz novu ergonomiju unutrašnjosti. Također, multimedijalni će sustav odsad moći obnavljati svoju softversku podršku potpuno bežično, što uključuje i dodavanje novih aplikacija.

 

Škoda Superb - Isporuka odmah

 

Škoda Superb - Konfigurator

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Škoda AutoZubak salona.

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.