AutoZubak Osijek najbolji ŠKODA trgovac u Hrvatskoj

AutoZubak ŠKODA - Simply the best!

07.06.2019

Od 2018. godine ŠKODA Hrvatska je na osnovu ostvarenih kvantitativnih i kvalitativnih rezultata uvrštena ponovno na globalni event na kojem ŠKODA AUTO odaje priznanja najboljim trgovcima svih država.

Na prestižnom globalnom eventu ŠKODA BEST DEALER EVENT, u Pragu od 02. do 04. svibnja 2019.g., od 104 tržišta u svijetu, priznanje najboljeg trgovca za proteklu godinu dobilo je samo njih 29.

Gđa. Ivana Vukašinović, voditeljica prodaje našeg osječkog AutoZubaka, kao najbolji trgovac marke ŠKODA u Hrvatskoj za 2018. godinu preuzela je priznanje na tom iznimno važnom globalnom događanju.

Samo neki od pokazatelja ovog vrhunskog postignuća su povećanje od 61% u odnosu na plan prodaje, iznadprosječni rezultati HT indeks-a i Mystery Shopping-a, te SOT parametri.

„Velika je čast osvojiti ovakvo priznanje marke ŠKODA. Prošla, 2018. godina za AutoZubak ŠKODU u Osijeku bila je najbolja u povijesti. Svi zajedno dokazali su da mogu više, a ovo prestižno priznanje nagrada je za cijeli AutoZubak ŠKODA tim. Uspjeh AutoZubak ŠKODA u poslovnoj 2018. godini rezultat je odličnog timskog postignuća. Čestitam i zahvaljujem svim zaposlenicima AutoZubak ŠKODA marke na ovakvo prestižnom rezultatu“, izjavio je Dimitrije Trbović, Član Uprave za prodaju vozila, istraživanje i razvoj.   

Čestitamo Ivana na odličnim rezultatima. Ponosni smo!

AutoZubak ŠKODA - Simply the best!