Novosti
Ikador Luxury
Otvaramo najluksuzniji boutique hotel
Objavljeno: 15.1.2019.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa investicija je vrijedna 80 milijuna kuna

Ika pored Opatije mjesto je budućeg najluksuznijeg hrvatskog boutique hotela s pet zvjezdica, kojeg u travnju otvara naša tvrtka AutoZubak Zagreb. Ukupna vrijednost projekta iznosi 80 milijuna kuna.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa uređuje međunarodno priznati arhitektonski studio Artelior s uredima u Zagrebu i Londonu, a sam hotel je smješten unutar prirodnog parka veličine 5 tisuća kvadrata te je podzemnim tunelom ispod šetnice Lungo Mare povezan s privatnom plažom koja omogućuje i vez za brodove.

Ikador kao boutique hotel obuhvaća 8 luksuznih soba i 6 ekskluzivnih suiteova, u kojima sveukupno može primiti 42 osobe. Veličina najmanje sobe iznosi 50 kvadrata s terasom, dok se suiteovi pružaju na 80 kvadrata s terasom. Hotel se ističe i najluksuznijim predsjedničkim apartmanom veličine čak 280 kvadrata te 145 kvadrata terase.

Već i prije otvorenja Ikador je postao član vodeće hotelske asocijacije luksuznih hotela, The Leading Hotels of the World, čemu je zasigurno zaslužan i prvi ekskluzivni Riva Lounge u Hrvatskoj koji će se nalaziti u sklopu hotela. Četvrti je to tek Riva Lounge na svijetu, nakon onih u Monte Carlu, Veneciji i Mykonosu, što Opatiju stavlja u red najprestižnijih i najekskluzivnijih svjetskih destinacija.

Namjera nam je stvoriti cjelogodišnju turističku destinaciju, stoga se u širokoj ponudi Ikadora ističu spa i fitness sadržaji koji zauzimaju cijeli treći kat, s kojeg se pruža impresivan pogled na opatijsku rivijeru. U Ikadoru su i vrhunski a la carte restoran kapaciteta 50 gostiju, cigar bar, grijani vanjski bazen s morskom vodom te podzemna garaža s punionicom za električne automobile.

Za vrhunsku uslugu bit će zaduženo čak 40 djelatnika, većinom zaposlenih za stalno, budući da je planirano da hotel bude otvoren tokom cijele godine. Ponukani svjetskim primjerima luksuznih hotela u pogledu brige za zaposlenike, na posjedu hotela izgrađena je i depandansa za njihov smještaj, a raspisan je i natječaji za otvorena radna mjesta.

OTVORENE POZICIJE (m/ž)
· recepcioner
· doorman/bell boy
· voditelj domaćinstva
· sobarica/čistaćica
· radnik u praoni rublja
· konobar
· kuhar
· pomoćni kuhar
· voditelj wellnessa
· terapeut/kozmetičar
· djelatnik na bazenu i plaži
· kućni majstor/vrtlar

NUDIMO
· poticajno radno okruženje
· kontinuirano školovanje i razvoj karijera
· zapošljavanje na neodreeno
· rad tijekom cijele godine (bez zimske pauze)

Želimo povisiti standarde hotelijersko-turističke branše i budućim gostima hotela Ikador ponuditi besprijekornu uslugu. Budući da su zadovoljni zaposlenici ključni za našu viziju, želimo povisiti i standarde radnih uvjeta. Želimo da ono što zvući savršeno, uistinu bude savršeno, kako za naše buduće goste, tako i za naše buduće zaposlenike.

Saznajte više i prijavite se za posao na: posao@ikador.com najkasnije do 25. 1. 2019.