Novi Audi Q7

Novi Audi Q7 krase quattro pogon i inteligentna rješenja ovjesa, moćan dizajn i veliki prostor za do sedam ljudi

24.08.2021

Novi Audi Q7 krase quattro pogon i inteligentna rješenja ovjesa, moćan dizajn i veliki prostor za do sedam ljudi, te najnovije tehnologije u području infotainment sustava. Q7 je bio prvi SUV marke Audi koji je u prodaju pušten 2006. godine.

Ovdje preuzmite informativni letak s Q7 tehničkim podacima.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz Q7 leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata.

Audi Q7 - osnovne informacije:

  • Udobna i fleksibilna unutrašnjost
  • Funkcionalan i prikladan za svakodnevnu upotrebu
  • Sportski vanjski izgled
  • Bogata ponuda serijske i dodatne opreme

 

Q7 - Konfigurator

Q7 isporuka odmah

 

Novi Audi Q7 cijena

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
716.884kn 170-340 231-462 2,6-10,5l/100km

 

Novi Q7 eksterijer

Audi Q7 impresionira svojim cjelokupnim dinamičnim nastupom. Za individualni, još sportskiji izgled, odlučite se za opcijsku S line liniju opreme. To između ostalog uključuje S line branike sprijeda i straga, sportsku zaštitu podvozja straga i 19-inčne kotače. Opcijski Black optik paket nudi zanimljiv kontrast: postavlja naglaske u boji na području singleframe rešetke, letvicama oko bočnih prozora, umetcima na vratima, prednjem i stražnjem braniku i kućištima vanjskih zrcala. Izaberite između osam boja za završne boje, uključujući upečatljive poput Navarre plave i Matador crvene.

audi q7 - sideaudi q7 - back

Q7 dimenzije

Q7 je dugačak 5.063 mm, širok 2.212 mm (s retrovizorima), a visok 1.741 mm. Mežuosovinki razmak je 2.995 mm, a zapremnina prtljažnika je 2.050 litara s preklopljenim sjedalima.

audi q7 - dimenzije

Audi Q7 interijer

Povećajte osjećaj ugode u Audiju Q7 dodatnim značajkama kao što su panoramski stakleni krov za unutrašnjost preplavljenu svjetlom, paket kvalitete zraka za osjećaj svježine ili raznobojni konturni i ambijentalni svjetlosni paket za atmosferu prilagođenu vašem raspoloženju. Opcijski sportski paket S line nudi posebno sportsku unutrašnjost. Između ostalog, ona uključuje sportska sjedala sprijeda, kožni višenamjenski upravljač s tri kraka plus sa S amblemom, te osvjetljena praga vrata s aluminijskim umecima, sprijeda sa znakom S. Možete dobiti posebno kvalitetne dijelove interijera Audi Exclusive, na primjer, kožni interijer u Alabaster bijeloj boji s naglascima u Havanna smeđoj boji.

Audi Q7 karakterizira varijabilna količina prostora. Uz opcijski treći red sjedala može povećavate broj putnika na ukupno sedam. Ako želite maksimalni prostor za odlaganje do 2.050 litara, možete preklopiti drugi i treći red sjedala. Iskoristite praktične mogućnosti utovara i istovara vozila, na primjer opcionalno senzorsko otključavanje prtljažnika, u kojem poklopcem prtljažnika upravljate gestom noge, ako u tom trenutku imate pune ruke.

audi q7 - interijer

Novi Audi Q7 oprema

Audi Q7 je veliki, svestrani SUV za sportske individualiste. Uz veliku količinu prostora, daje vam osjećaj slobode. Opcijski panoramski stakleni krov koji se proteže do trećeg reda sjedala pruža pogled na otvoreno nebo. Napredni zvučni sustav Bang & Olufsen nudi najbolju kvalitetu zvuka - kao u koncertnoj dvorani.

Head-up zaslon

S Head-up zaslonom, tehnologija prikaza podataka pronašla je put u Audi, a koja je prije nekoliko godina bio rezervirana samo za mlazne pilote. Optički sustav sastavljen od asferičnih ogledala projicira relevantne podatke izravno u vozačko vidno polje.

Panoramski stakleni krov

Panoramski stakleni krov će ne samo poboljšati osvijetljenost unutrašnosti vašeg Audija, nego i osigurati bolju klimu kroz učinkovito prozračivanje.

Matrix-LED glavna svjetla s dinamičnim pokazivačima smjera

Matrix LED prednja svjetla kombiniraju sustav kamere s LED izvorima svjetla koji osvjetljavaju ulicu u boji sličnoj dnevnoj svjetlosti kako bi odgovarali svakoj situaciji u vožnji.

Napredni sound sustav Bang & Olufsen s 3D zvukom

Sound sustav Bang & Olufsen s 3D zvukom omogućuje uživanje u glazbi na jednoj potpuno novoj razini. Visokotonski zvučnici integrirani u A-stup stvaraju trodimenzionalni zvuk koji reproducira čitav raspon glazbe.

audi q7 - interijer - oprema

 

Q7 - Konfigurator

Q7 isporuka odmah

 

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije slobodno nam se obratitite s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona

 

Direktan kontakt:

Audi centar Sesvete

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete

Kontakt: Matej Golub, Voditelj prodaje vozila Sesvete

Telefon: 098 254 809

E-mail: matej.golub@autozubak.hr

 

Audi centar Osijek

Adresa: Martina Divalta 326, Osijek

Kontakt: Ivana Vukašinović, Voditeljica prodaje vozila Osijek

Telefon: 098 418 477

E-mail: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.