Novi Audi A3 Sportback

Audi A3, Audi A3 Sportback, Novi Audi A3 - Pogledajte glavne karakteristike, Audi A3 cijene, kao i Audi A3 odmah isporučiva vozila

04.03.2020

Audi A3, odnosno Audi A3 Sportback dostupan je na hrvatskom tržištu u salonima AutoZubak. U svijetu koji se brzo mijenja potreban vam je suputnik spreman za nove izazove - s progresivnim dizajnom i inovativnim tehnologijama poput Audi Connecta.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz A3 Sportback leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata te operativni leasing uz rok financiranja 36-60 mjeseci i zamjenu vašeg starog auta za novi.

Audi A3 - Glavne karakteristike:

  • Poboljšan vanjski dio koji zadržava karakteristična obilježja
  • Nove tehnologije poput Audi Connect-a
  • Više prostora za putnike sprijeda i straga
  • Napredna digitalizacija iznutra
  • Dostupan je širok izbor pogonskih sklopova
  • Matrična LED svjetla

 

 

Audi A3 Sportback cijena

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
220.892kn 81-110kW 110-150KS 3,7-3,9l/100km

*Podaci o potrošnji goriva ovise o korištenom setu guma/kotača.

Audi A3 - Vanjski dizajn - Savršena linija za plažu

Novi Audi A3 Sportback u Atoll plavoj metalik boji i verziji Edition One s ekspresivnim rubovima kućišta kotača, širim tragom i kontinuiranom linijom ramena na bočnim stranama. U kombinaciji s novom, većom Audi singleframe rešetkom saćaste strukture Audi A3 Sportback ostavlja dosad najizraženiji atletski dojam. Za sportski izgled pobrinut će se kotači od lakog metala u Acumen dizajnu s 5 V-krakova crne boje s kontrastnom Quarz sivom i Signal crvenom bojom koji dosljedno naglašavaju dinamični dizajn vozila.

audi a3 eksterijer

A3 dimenzije

Audi A3 Sportback je dugačak 4.343 mm, širok 1.984 mm (s retrovizorima), a visok 1.449 mm. Volumen prtljažnika je 380 litara.

audi a3 - dimenzije

Novi Audi A3 - Unutarnji dizajn - Više prostora

Iako vanjština zadržava karakteristične značajke prethodne generacije, unutrašnjost je temeljito redizajnirana i sada ima potpuno drugačiju nadzornu ploču s Audijevim 10,25-inčnim virtualnim zaslonom (dostupan do veličine 12,3-inča uz nadoplatu). Zaslon multimedijskog sustava velik je 10,1 inča i puno je napredniji od zaslona prethodne generacije. Lijepo je integriran u središnju konzolu i ne ističe se s nadzorne ploče u odnosu na prethodnu generaciju. Novi Audi A3 ima  uobičajene gumbe ispod zaslona MMI multimedijskog sustava  , koji omogućuju brz pristup najčešćim postavkama automobila.

Novi Audi A3 je  opremljen s automatskim mjenjačem, ručica od kojih koristi pomak-by-wire tehnologiju. Omogućuje više prostora između prednjih sjedala, jer više nema mehaničke veze između ručice mjenjača i mjenjača.

Zahvaljujući velikom prtljažniku i komfornoj opremi za utovar i istovar prtljage novi Audi A3 Sportback nudi izuzetnu prostranost. Veća unutrašnja visina vozila i slobodni prostor u području nogu u prednjem i stražnjem dijelu vozila pobrinut će se za još veću razinu udobnosti i funkcionalnosti.

audi a3 interijer

Audi A3 Sportback - Sustavi potpore - Quattro i Audi Drive Select

Zahvaljujući opcijskom pogonu na sve kotače quattro, progresivnom upravljaču i opcijskom sustavu Audi Drive Select novi Audi A3 Sportback spreman je za gotovo sve rute. Pomoću sustava Audi Drive Select možete prilagoditi karakter modela A3 Sportback svom načinu vožnje - bez obzira na to radi li se o komfornom, dinamičnom, automatskom ili potpuno individualnom načinu vožnje. Modus Efficiency može pridonijeti uštedi goriva.

 

 

Audi A3 cijena - Digitalizacija i sustavi potpore za vozača

Sve funkcije MMI zaslona nude jednostavno upravljanje dodirom čak i tijekom vožnje. Zahvaljujući opcijskoj opremi kao što su Audi Virtual Cockpit i Head-up zaslon dodatne se informacije prikazuju u izravnom vidnom polju vozača. Za fantastičan doživljaj zvuka pobrinut će se opcijski Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom koji surround zvuk reproducira kroz 15 zvučnika visokih performansi, uključujući subwoofer. 16-kanalno pojačalo ima ukupnu snagu od 680 vata. Novi virtualni 3D zvučni efekt stvara intenzivno akustično iskustvo. Ekskluzivni poklopci zvučnika s aluminijskim aplikacijama osiguravaju savršen doživljaj dizajna.

Različiti sustavi potpore vozaču u novom Audiju A3 Sportback će vam pomoći izbjeći neugodna prometne iskustva, ubrzati ili usporiti po potrebi. Sustavi potpora posebno su korisni u prometnim gužvama ili primjerice na autocesti s više traka, kada će vam adaptivni sustavi potpore pomoći pratiti stanje u prometu - u svakom trenutku. 

audi a3 prtljaznik

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije slobodno nam se obratitite s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona.

 

Direktan kontakt:

Audi centar Sesvete

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete

Kontakt: Matej Golub, Voditelj prodaje vozila Sesvete

Telefon: 098 254 809

E-mail: matej.golub@autozubak.hr

 

Audi centar Osijek

Adresa: Martina Divalta 326, Osijek

Kontakt: Ivana Vukašinović, Voditeljica prodaje vozila Osijek

Telefon: 098 418 477

E-mail: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.