Iskoristite državne poticaje za Audi vozila do 70.000 kn

Sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila

15.06.2022

Istražite opsežnu ponudu Audijevih električnih i hibridnih modela i ostvarite državne poticaje u iznosu od 40.000kn, odnosno 70.000 kn.*

Sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih Audi vozila odnosi se na Audi električna vozila i određena Audi plug-in-hibridna vozila.

Moguća je nova narudžba i prijava Fondu za državne poticaje za električne modele e-tron, e-tron SB i RS e-tron GT i hibridne modele A8 TFSIe, A3 SB TFSIe, Q3 TFSIe i Q3 SB TFSIe, a za modele Q4 e-tron i Q4 SB e-tron količina vozila koja se mogu naručiti je ograničena.

Zbog aktualnih restrikcija u proizvodnji za hibridne modele A6 TFSIe, Q7 TFSIe, Q5 TFSIe, Q5 SB TFSIe proizvodnja je iznimno ograničena u ovoj godini i trenutačno nije moguća nova narudžba vozila koja bi mogla biti prijavljena u sustav dobivanja državnih poticaja.

*Odobravanje poticaja je isključivo u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za državne poticaje, iznos, ograničenja, rokove i sve ostale detalje vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a možete ih pogledati na linku Javni poziv za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila

Za prijavu na Javni poziv za sufinanciranje kupnje potrebno je kontaktirati AutoZubak Audi u Sesvetama ili Osijeku a koji će za vas napraviti prijavu za kupnju željenog modela.