Čišćenje klima uređaja i dezinfekcija unutrašnjosti Audi vozila

Putujte sigurno i udobno

16.07.2020

Čišćenje klima uređaja i dezinfekcija unutrašnjosti vozila

Ako sustav klimatizacije u Vašem vozilu ne radi ispravno ili su filteri prljavi, opada kvaliteta zraka u Vašem automobilu. Posljedice su neugodni miris, zamagljivanje prozora, prisustvo alergena u kabini vozila. Stoga provjerite klimatizacijski sustav i sustav filtriranja, te ih po potrebi zamijenite.

 

Udahnite punim plućima

Svim osobama alergičnima na pelud, ali i ostalim vozačima važan je čist i svježi zrak u kabini vozila. Čestice prašine, štetni mikroorganizmi i razni alergeni u zraku uzrokuju alergijske reakcije koje otežavaju vožnju i mogu ugroziti vašu sigurnost: kihanje, šmrcanje, suzenje očiju, iritacija sluznice očiju i nosa. To stvara neugodu, odvlači pažnju od vožnje i tako ugrožava sigurnost. Ovo posebno pogađa vozače koji pate od alergija.

 

Kada je potrebno napraviti servis klima uređaja?

  • magle vam se stakla i potrebno je punovremena da se odmagle?
  • osjećate umor i naglo gubite koncentracijutijekom vožnje?
  • često kišete kada uđete u automobil?
  • osjećate neugodni miris u kabini automobila?

 

Oslobodite se neželjenih suputnika

Servis čišćenja eliminira 99,99% svih virusa (uključivo virus Covid-19) i stvara higijensko okruženje koje onemogućuje stvaranje bakterija i do 6 mjeseci nakon čišćenja.

Kontaktirajte svoj odabrani ovlašteni AutoZubak Audi servis na tel. 0800 5432 ili zatražite informativnu ponudu za čišćenje klima uređaja i dezinfekciju ujutrašnjosti vozila.

Zatraži ponudu - Sesvete

Zatraži ponudu - Osijek