Audi A7

Novi Audi A7 te Audi A7 cijena i konfigurator na jednom mjestu u AutoZubaku. Sjednite u svoj novi A7 danas ili zatražite ponudu

25.08.2021

Novi Audi A7. Prepoznatljiv, jedinstven, A7. Od oštrijih svjetala sa samostalnom signaturom preko uspravnog prednjeg dijela sa širokom singleframe rešetkom i siluetom nalik coupéu sve do skulpturalnog stražnjeg dijela vozila - Audi A7 Sportback ambasador je revolucionarnog dizajna koji u sebi istovremeno nosi klasične gene quattro modela. Dokaz da možete ostati vjerni svojoj liniji i kada je iznova osmislite.

Ovdje preuzmite informativni letak s A7 tehničkim podacima.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz A7 leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata.

Audi A7 - osnovne informacije:

  • Prostrana unutrašnjost s više mjesta na stražnjim sjedalima
  • Cockpit novoga doba
  • Progresivni i sportski karakter 
  • Inteligentni sustavi potpore i automatizirane funkcije vožnje

 

 

Audi A7 cijena

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
648.125kn 150-441 204-600 1,2-12,6l/100km

 

Novi A7 eksterijer

Novi A7 Sportback utjelovljuje sportsku eleganciju te kao ambasador novog dizajna donekle predstavlja automobilsku avangardu. Oštre linije i silueta nalik coupéu izraz su dinamične emocionalnosti. Svjetla sa samostalnom signaturom modela A7 naglašavaju progresivni vanjski dizajn. Krov se kao elegantna kupola proteže iznad atletske karoserije od A stupa pomaknutog prema natrag te završava u karizmatično skulpturalnom stražnjem dijelu vozila s kontinuiranom LED svjetlećom trakom. Jedinstven nastup koji očarava čak i dok miruje.

Kontinuirana LED svjetleća traka u karizmatično skulpturalnom stražnjem dijelu vozila nudi precizno osvjetljenje velike površine za vozila koja vam se straga približavaju, ali i vizualnu značajku za vas. Futurističko dinamično insceniranje svjetla opcijske Coming Home/Leaving Home funkcije pretvorit će odlazak i dolazak u fascinantan doživljaj.

audi a7 - back

Audi A7 dimenzije

A7 je dugačak 4.969mm, širok 2.118 mm (s retrovizorima), a visok 1.422 mm. Mežuosovinki razmak je 2.926 mm, a zapremnina prtljažnika je 535 litara.

audi a7 - dimenzije

A7 interijer

Unutrašnjost modela A7 Sportback obilježena je dvjema značajnim vrijednostima: sportskim duhom i visokom kvalitetom. Svi detalji, materijali i dekorativni umetci naglašavaju kvalitetnu estetiku - od osnovne verzije preko linije design selection sve do paketa sportske opreme S line: premium karakter dokle god pogled seže.

Prednja sjedala individualnih kontura od kože Valcona Sarder smeđe boje s kontrastnim šavovima i dvostrukim šavom Stahl sive boje opcijski su dostupna s linijom opreme Audi design selection, optimalno se prilagođavaju konturama vašeg tijela te pružaju maksimalnu stabilnost za svaki manevar vožnje zahvaljujući svojim izraženim bočnim dijelovima površine za sjedenje i rubovima naslona. Prozračivanje sjedala i opuštajuća funkcija masaže po želji će vam pružiti dodatni faktor dobrog osjećaja te će našu viziju o udobnosti pretvoriti u stvarnost.

Počevši od sportskog kola upravljača od perforirane crne kože u dizajnu s 3 kraka s ravnim dnom i višenamjenskom funkcijom preko izrazito kvalitetnih dekorativnih umetaka od mat četkanog tamnog aluminija sve do papučica i oslonca za noge od plemenitog čelika - opcijski paket sportske opreme S line znatno pojačava atletski karakter Audija A7 Sportback te pruža dovoljno prostora vašoj želji za još izraženijim sportskim svojstvima.

audi a7 - interijer

 

A7 - Isporuka odmah

 

A7 - Konfigurator

 

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije slobodno nam se obratitite s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona

 

Direktan kontakt:

Audi centar Sesvete

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete

Kontakt: Matej Golub, Voditelj prodaje vozila Sesvete

Telefon: 098 254 809

E-mail: matej.golub@autozubak.hr

 

Audi centar Osijek

Adresa: Martina Divalta 326, Osijek

Kontakt: Ivana Vukašinović, Voditeljica prodaje vozila Osijek

Telefon: 098 418 477

E-mail: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.