Audi A5 Sportback

Novi Audi A5 Sportback, A5 s 5 vrata, redizajniran je u 2020. godini. Provjerite A5 Sportback konfigurator ili odmah isporučiva vozila u AutoZubaku

25.08.2021

Novi Audi A5 Sportback, A5 s 5 vrata, redizajniran je u 2020. godini. Osvježena je prednja maska, LED svjetla su serijska te dolazi s novim infotainment sustavom osjetljivim na dodir.

Ovdje preuzmite informativni letak s A5 Sportback tehničkim podacima.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz A5 Sportback leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata.

Audi A5 Sportback - osnovne informacije:

  • Sportski karakter
  • Prednja svjetla u LED tehnologiji
  • Brojni serijski i opcijski sustavi potpore
  • Dinamično upravljanje

 

Audi A5 Sportback cijena

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
328.528kn 110-251 150-341 5,0-7,8l/100km

 

 

Novi A5 Sportback eksterijer

Široki otvori za zrak i kromirane kopče daju prednjoj strani još veću oštrinu. Opcionalni 20-inčni aluminijski naplaci istaknuti su lukovima kotača, a bočna aluminijska traka u matiranoj verziji na difuzoru i obloge trapeznog otvora ističu širinu stražnjeg dijela. Osim toga, Audi A5 Sportback može se individualizirati Advanced i S line dizajnerskim paketima.

Prednja svjetla u LED tehnologiji serijski su dostupna u vašem Audiju A5 Sportback. Po želji možete imati i Matrix LED prednja svjetla, uključujući i Audi lasersko svjetlo. Audijevo lasersko svjetlo dopunjuje LED duga svjetla pri brzini od 70 km/h, a svojim dometom koji je gotovo dvostruko veći od LED dugog snopa, pruža osjetno veću sigurnost. Ovaj svjetlosni paket također uključuje dinamičku svjetlosnu oznaku pri ulasku i izlasku iz automobila, kao i dinamičke pokazivače smjera.

audi a5 sportback - eksterijer

A5 Sportback dimenzije

A5 Sportback je dugačak 4.757 mm, širok 2.029 mm (s retrovizorima), a visok 1.386 mm. Mežuosovinki razmak je 2.824 mm, a zapremnina prtljažnika je 370 litara.

audi a5 sportback - dimenzije

Audi A5 Sportback interijer

Zahvaljujući velikoj unutrašnjosti, Audi A5 Sportback nudi prostor straga za obitelj i u prtljažniku za svu vašu prtljagu. Vizualno, osjećaj prostora naglašavaju horizontalno dizajnirani elementi u unutrašnjosti, novodizajnirana središnja konzola, obloga vrata u staklu te visoka kvaliteta materijala. 

Izbor dizajna Audi design Okapi smeđe boje i S line dizajn paket pružaju vam dodatne mogućnosti za individualizaciju. I posljednje, ali ne najmanje bitno, moderni infotainment i opcionalno LED ambijentalno svjetlo daju unutrašnjosti Audija A5 Sportback novu progresivnu eleganciju.

Digitalnim svijetom Audija A5 Sportback intuitivno se može upravljati na 10,1-inčnom MMI dodirnom zaslonu uz osjetne povratne informacije ili glasovne naredbe. Ili iskusite opcijski dostupan Audijev virtualni kokpit, koji uz prilagodljiv rad, intuitivni izbornik i zaslonom usmjerenim na vozača uvijek prikazuje najvažnije informacije o vožnji u vašem vidnom polju. Audi A5 Coupé vam također nudi razne opcionalne Audi connect usluge, poput traženja zanimljivih mjesta u vašem području ili navigacije Google Earth ™.

audi a5 sportback - interijer

 

 

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije slobodno nam se obratitite s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona

 

Direktan kontakt:

Audi centar Sesvete

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete

Kontakt: Matej Golub, Voditelj prodaje vozila Sesvete

Telefon: 098 254 809

E-mail: matej.golub@autozubak.hr

 

Audi centar Osijek

Adresa: Martina Divalta 326, Osijek

Kontakt: Ivana Vukašinović, Voditeljica prodaje vozila Osijek

Telefon: 098 418 477

E-mail: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.