Audi A5

Audi A5, coupé njemačke marke Audi s 3 vrata, naručite u AutoZubaku uz posebne pogodnosti i povoljne uvjete financiranja

25.08.2021

Novi Audi A5 je coupé njemačke marke Audi s 3 vrata i proizvodi se od 2007. godine. Dobio je facelift 2020. godine. Novi elementi na prednjoj, bočnoj i stražnjoj strani čine Audi A5 Coupé još dubljim i širim nego prije i daju mu eleganciju. Suvremene tehnologije i moćni motori očekuju vas ispod površine sportskog automobila s troja vrata. Dolazi i u Sportback verziji s 5 vrata.

Ovdje preuzmite informativni letak s A5 tehničkim podacima.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz A5 leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata.

Audi A5 - osnovne informacije:

  • Sportski izgled
  • Prednja svjetla u LED tehnologiji
  • Brojni serijski i opcijski sustavi potpore
  • Dinamično upravljanje

 

A5 - Konfigurator

 

Audi A5 cijena

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
350.510kn 110-251 150-341 4,8-7,8l/100km

 

Novi A5 eksterijer

Zahvaljujući novom dizajnu, elegantnim vratima sa širokim otvorima za zrak i kromiranim kopčama, koji prednjem dijelu daju sportsku prednost. Sa strane, sportski izgled naglašavaju pragovi istaknuti u sredini, opcionalni 20-inčni aluminijski naplatci istaknuti su lukovima kotača. Širina stražnje strane istaknuta je poprečnim aluminijskim kopčama na difuzorima i trapeznim stražnjim cijevima. Postoje dodatne mogućnosti prilagodbe za Audi A5 Coupé zahvaljujući Advanced i S line dizajnerskim paketima.

audi a5 - eksterijer

A5 dimenzije

A5 je dugačak 4.697 mm, širok 2.029 mm (s retrovizorima), a visok 1.371 mm. Mežuosovinki razmak je 2.764 mm, a zapremnina prtljažnika je 450 litara.

audi a5 - dimenzije

Novi Audi A5 interijer

Dizajn i kvaliteta interijera, uključujući kožu, drvo i metal, su vrhunske kvalitete. Horizontalno dizajnirani elementi u unutrašnjosti Audija A5 Coupé daju mu sjajan osjećaj prostora, što dodatno naglašava visoka kvaliteta materijala i moderna Audi tehnologija infotainment sustava. Dodatni elementi su tu: redizajnirana središnja konzola, obloga staklenih vrata i opcionalno LED ambijentalno svjetlo. Zahvaljujući izboru modela Audi Okapi smeđe boje i dizajnerskom paketu S line, unutrašnjost se također može prilagoditi.

Kontrolirajte digitalni svijet Audi A5 Coupéa intuitivno na 10,1-inčnom MMI dodirnom zaslonu s brzim povratnim informacijama ili pomoću glasovnih naredbi. Ili iskusite opcijski dostupan Audijev virtualni kokpit, koji uz prilagodljiv rad, intuitivni izbornik i zaslonom usmjerenim na vozača uvijek prikazuje najvažnije informacije o vožnji u vašem vidnom polju.

Uz opcijski dostupan Audi Phone box, svoj pametni telefon možete jednostavno spojiti na Audi A5 Coupé i uživati u boljoj kvaliteti poziva i uživati u prednostima bežičnog punjenja. Pomoću Audi connect ključa možete čak i zaključati i otključati Audi A5 Coupé sa svojim pametnim telefonom - bez ključa vozila.

audi a5 - interijer

 

A5 - Konfigurator

 

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije slobodno nam se obratitite s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona

 

Direktan kontakt:

Audi centar Sesvete

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete

Kontakt: Matej Golub, Voditelj prodaje vozila Sesvete

Telefon: 098 254 809

E-mail: matej.golub@autozubak.hr

 

Audi centar Osijek

Adresa: Martina Divalta 326, Osijek

Kontakt: Ivana Vukašinović, Voditeljica prodaje vozila Osijek

Telefon: 098 418 477

E-mail: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.