Audi A1 Sportback

Audi A1 cijena, Audi A1 konfigurator, te Audi A1 prodaja i odmah isporučiva vozila u AutoZubaku

13.11.2020

Audi A1 možete pogledati uživo i isprobati u AutoZubak Audi salonima u Sesvetama i Osijeku. Druga generacija uspješnog kompaktnog modela obilježena je markantnim, atletskim dizajnom s ikonografskim karakteristikama relija. U skladu s time unutrašnjost nastupa sportski i emocionalno te nudi mogućnost individualizacije. Svi elementi za rukovanje i opcijski MMI dodirni zaslon izuzetno su prilagođeni vozaču te naglašavaju posebni karakter kokpita. K tomu je A1 Sportback, sa svojim infotainment sustavima i sustavima potpore za vozača na razini više klase, optimalno umrežen s digitalnim svijetom. Ovdje pogledajte službeni Audi A1 letak s tehničkim podacima.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz A1 leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata te operativni leasing uz rok financiranja 36-60 mjeseci i zamjenu vašeg starog auta za novi.

Akciju na Edition 10 model provjerite ovdje.

Novi Audi A1 - Osnovne informacije:

  • Upečatljiv dizajn u stilu relija
  • Brojne mogućnosti individualiziranja (10 boja, krov u kontrasnoj boji)
  • Izbočeni blatobrani
  • Napredni sustavi potpora za vozača
  • Duži od prethodnika i s većim prtljažnikom
  • Snažni TFSI motori

 

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
183.913kn 70-110kW 95-150KS 5,6-6,8l/100km

 

Audi A1 - Eksterijer

Široka, nisko pozicionirana singleframe rešetka i decentni bočni otvori za zrak prevladavaju markantnim prednjim dijelom vozila. Upečatljiva grafika svjetala za dnevnu vožnju opcijskih LED svjetala pokazuje dinamične oblike krila preuzete iz jedriličarskog sporta odnosno takozvana hidrokrila. Duboki, koncentrirani pogled u kombinaciji s malim segmentima rombova u gornjem području glavnih svjetala pobrinut će se za sportski izgled.

audi a1 sportback - eksterijer

Audi A1 Sportback - Dimenzije

Audi A1 Sportback nudi znatno bolji prostor, a time i dodatni komfor za vozača, suvozača i stražnje putnike. S dodatnih 56 milimetara model A1 Sportback znatno se produžio te sada njegova dužina iznosi 4,03 metra. S 1,74 metra njegova je širina istovremeno ostala gotovo ista. Visina vozila u novoj generaciji iznosi tek 1,41 metar, a zajedno s antenom 1,43 metra. Volumen prtljažnika narastao je za 65 litara: U normalnom stanju u prtljažnik može stati 335 litara, a s preklopljenim stražnjim naslonom uz natovarenost do krova čak 1090 litara. Sa 67 centimetara utovarni je rub smješten na ugodno niskoj poziciji.

 

audi a1 - dimenzije

Audi A1 - Interijer

U novom Audiju A1 Sportback odmah se vidi što znači inovacija: serijski digitalni kombinirani instrument jasno pokazuje usmjerenost na vozača. Zaslon MMI touch sustava savršeno je uklopljen u istaknute površine u staklenoj, crnoj izvedbi. Nova instrumentna ploča u kombinaciji s digitalnim konceptom rukovanja pobrinut će se za oduševljenje. Za individualizaciju unutrašnjosti na raspolaganju vam stoje brojne boje i materijali. Paket konturnog/ambijentalnog osvjetljenja s čak 30 boja koje se mogu namjestiti k tomu inscenira odabrane elemente dizajna unutrašnjosti.

Već u osnovnoj verziji u sklopu njegove serijske opreme dolaze potpuno digitalni kombinirani instrument s 10,25" zaslonom visoke rezolucije i višenamjenski upravljač. Opcijski Audi virtualni kokpit s proširenim opsegom funkcija prezentira opsežne i raznovrsne informacije poput animiranih navigacijskih karti i grafika nekih sustava potpore za vozača u izravnom vidnom polju vozača. Ljubitelje glazbe i akustike razveselit će DAB digitalni radio prijem, Audi sound system te Bang & Olufsen Premium Sound System s 3D zvukom.

audi a1 - interijer

Audi A1 cijena - Sustavi potpore za vozača

Sustavi potpore za vozača u modelu Audi A1 Sportback održavaju pravilan razmak između kompaktnog modela i vozila ispred njega, vozaču olakšavaju održavanje pravca ili mu pružaju podršku kod parkiranja. Serijsko upozorenje kod napuštanja voznog traka vozaču pomaže kod zadržavanja automobila u kolničkom traku pri brzini iznad 65 km/h. Adaptive cruise control održava željeni razmak između modela Audi A1 Sportback i vozila ispred njega, dok sustav Audi pre sense front prepoznaje kritične situacije s drugim vozilima, pješacima u prolazu ili biciklistima ispred automobila. S novom verzijom potpore pri parkiranju model A1 Sportback parkira se i prema naprijed na okomita parkirna mjesta - po potrebi i u više poteza. Sustav također preuzima izlazak iz bočnih parkirnih mjesta. Opcijski Audi virtualni kokpit s proširenim opsegom funkcija pruža informacije u izravnom vidnom polju vozača te prezentira prikaze sustava potpore za vozača.

A1 Sportback - Vozni postroj

Konstrukcija osovina modela Audi A1 Sportback pobrinut će se za agilno upravljanje te sportski i suveren osjećaj vožnje. Osim osnovnog voznog postroja opcijski je dostupan krući sportski vozni postroj. Dinamični paketi koji su individualno prilagođeni svakom motoru objedinjuju opcije opreme koje još više prilagođavaju A1 Sportback u smjeru sportskih karakteristika. Kočioni sustav A1 Sportbacka može se precizno dozirati te pruža spontani, kruti osjećaj papučice. Opcijski Hold assist na usponima i nizbrdicama povećava razinu sigurnosti tako da nakon zaustavljanja sprječava kotrljanje vozila unatrag. Program kotača seže od 15" do 18". A1 Sportback opcijski silazi s proizvodne trake sa sustavom vozne dinamike Audi drive select. S njim je moguće odabrati četiri modusa koji utječu na karakteristiku vožnje - auto, dynamic, efficiency i individual.

audi a1 cijena - sustavi potpore

 

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem.

 

Direktan kontakt:

Audi centar Sesvete

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete

Kontakt: Matej Golub, Voditelj prodaje vozila Sesvete

Telefon: 098 254 809

E-mail: matej.golub@autozubak.hr

 

Audi centar Osijek

Adresa: Martina Divalta 326, Osijek

Kontakt: Ivana Vukašinović, Voditeljica prodaje vozila Osijek

Telefon: 098 418 477

E-mail: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.