• Dimitrije Trbović
  predsjednik Uprave
  Dimitrije Trbović, na mjesto predsjednika Uprave, zaduženog za strateške ciljeve upravljanja društvom te direktno za prodaju rabljenih vozila i cjelokupnu postprodaju, imenovan je 2013. godine. Prije nego li je imenovan predsjednikom Uprave, obnašao je funkciju člana Uprave, na čije je mjesto postavljen 2007. godine. Funkciju direktora marke Volkswagen obnašao je od 2006. do 2007. godine, a prije toga je od 2004. godine bio direktor poslovnih jedinica. Karijeru u AutoZubaku započeo je 2002. godine na mjestu voditelja prodaje i nacionalnog voditelja programa Phaeton. Nositelj je prestižne poslovne titule Master of Business Administration na Bledu, dobitnik Volkswagenove "Zlatne značke" i najmlađi dobitnik "Dijamantne značke". Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Dubravko Skender
  zamjenik predsjednika Uprave / član Uprave za korporativne funkcije
  Dubravko Skender, na mjesto zamjenika predsjednika Uprave imenovan je 2013. godine. Također obnaša funkcije člana Uprave zaduženog za financije u poduzećima Oryx grupa i AutoZubak-Zagreb. Do 2013. godine je obnašao dužnosti člana Uprave te paralelno s tim i dužnost člana Uprave Oryx grupe. Sa mjesta direktora Direkcije unutarnje revizije u Zagrebačkoj banci, 2006. godine dolazi u AutoZubak na mjesto člana Uprave za korporativne funkcije. Unutar Uprave AutoZubak zadužen je za financije, računovodstvo, kontroling, informatičku tehnologiju te pravne i kadrovske poslove. Diplomirao je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, smjer Financije, gdje je 2001. godine i magistrirao na području organizacije i menadžmenta te stekao titulu magistra ekonomskih nauka.
 • Žaklina Trbović
  članica Uprave za marketing
  Žaklina Trbović, na mjesto članice Uprave za marketing imenovana je 2007. godine. Prije funkcije članice Uprave za marketing, vodila je odjel marketinga. Karijeru u AutoZubaku započela je 2001. godine na funkciji referent marketinga. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer marketing. Pohađala je razne stručne seminare na temu marketinga kao i MBA na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Završila je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Dubravko Tomašić
  član Uprave za prodaju novih vozila i ključne kupce
  Dubravko Tomašić, na mjesto člana Uprave za prodaju novih vozila i ključne kupce imenovan je 2013. godine. Na funkciju direktora Sektora za ključne kupce dolazi 2008. godine. Proširenjem poslovanja Zubak Grupe u segmentu pružanja financijskih usluga, 2004. godine preuzima funkciju zamjenika direktora Z plus leasing d.o.o. Početkom 2000. godine imenovan je direktorom prodaje za marku Audi. Poslovnu karijeru započeo je u AutoZubaku 1997. godine na radnom mjestu prodajnog savjetnika za VW marku. Diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Fakultetu prometnih znanosti. Završio je niz stručnih edukacija iz područja prodaje i menadžmenta. Autor je desetak znanstvenih radova u području tehničkih znanosti, polje tehnologija prometa i transport od kojih su neki objavljeni u vodećim znanstvenim časopisima iz navedenog znanstvenog polja. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Ivan Zubak
  član Uprave za unapređenje kvalitete poslovanja
  Ivan Zubak, na mjesto predsjednika Uprave ORYX Grupe imenovan je 2013. godine. Prije nego li je imenovan predsjednikom Uprave, obnašao je funkciju člana Uprave za ljudske potencijale, istraživanje i razvoj u AutoZubaku i ORYX Grupi (tada AMC-u), na čije je mjesto postavljen 2008. godine. Vođenje Odjela istraživanja i razvoja preuzeo je 2006. godine. Karijeru u AutoZubaku započeo je 2003. godine te je otada prošao sektore prodaje, postprodaje, marketinga i računovodstva. Diplomirao je na ZŠEM-u kao najbolji student u generaciji. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Denis Tepša
  direktor Sektora postprodaje
  Denis Tepša, na mjesto direktora Sektora postprodaje imenovan je 2011. godine. Vodi brigu i odgovoran je za sve aktivnosti vezane za poslovanje postprodaje u AutoZubaku. Karijeru u AutoZubaku započeo je 2010. godine. Do preuzimanja funkcije prošao je sve procese post prodaje od servisnog prijema, mehanike i elektrike, limarije i lakirnice i skladišnog poslovanja. Prije dolaska u AutoZubak, od 2008. godine radio je u management konzalting firmi A.T. Kearney. Nositelj je titule Master od Business Administration pri University of Wales, Institute Cardiff u Velikoj Britaniji. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Područja specijalizacije su mu optimizacija operativnog procesa, projekti poboljšanja odnosa s kupcem i povećanje prodaje. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Danijel Ivanković
  direktor poslovne jedinice Sesvetski Kraljevec
  Danijel Ivanković, na mjesto direktora poslovne jedinice u Sesvetskom Kraljevcu, imenovan je 2012. godine, a od 2007. godine obnašao je funkciju direktora poslovne jedinice u Varaždinu. Na funkciju voditelja postprodaje, poslovne jedinice u Varaždinu, dolazi 2006. godine. Karijeru u AutoZubaku započeo je 2004. godine na mjestu servisnog savjetnika. Stručnjak je za unutarnju i vanjsku trgovinu te marketing. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Uz to, završio je i General Managemat Program na Zagrebačkoj školi Ekonomije i Managementa, a 2013. pohađao je Advanced Program in Business na Institutu za inovacije u Zagrebu. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Antonio Novak
  direktor poslovne jedinice Velika Gorica
  Antonio Novak, na mjesto direktora poslovne jedinice Velika Gorica imenovan je 2016. godine, a od 2008. godine radio je kao voditelj prodaje za marku Škoda. Godinu dana kasnije, Škoda mu dodjeljuje prestižnu nagradu "Najbolji Škoda trgovac". Karijeru u AutoZubaku započeo je 2005. godine kao rukovoditelj postprodaje u poslovnoj jedinici Sesvetski Kraljevec. Licencirani je voditelj prodaje i postprodaje od strane Volkswagen koncerna te sudionik stručnih edukacija i školovanja u organizaciji uvoznika i proizvođača te interni trener i voditelj školovanja prodaje i postprodaje. Diplomirao je ekonomiju poduzetništva, smjer menadžment u kojem se i dalje neprekidno usavršava i školuje. 2013. godine pohađao je "Advanced Program in Business" na Institutu za inovacije u Zagrebu. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Vladimir Špoljar
  direktor poslovne jedinice Sesvete
  Vladimir Špoljar, na mjesto direktora u Audi Centru Sesvete, imenovan je 2016. godine. Zahvaljujući ostvarenim rezultatima u prodaji vozila, 2007. godine imenovan je direktorom poslovne jedinice u Sesvetskom Kraljevcu. Funkciju rukovoditelja prodaje za Volkswagen osobni i gospodarski program obnašao je ubrzo nakon što je 2002. godine započeo karijeru u AutoZubaku kao prodajni savjetnik. Licencirani je prodajni savjetnik i voditelj prodaje te sudionik stručnih edukacija u organizaciji uvoznika i proizvođača. Dobitnik je "Zlatne značke" prestižnog Volkswagenovog priznanja koje se dodjeljuje za doprinos u kvaliteti i radu u prodaji i postprodaji. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Krešimir Domitrek
  direktor poslovne jedinice Varaždin
  Krešimir Domitrek, na mjesto direktora poslovne jedinice Varaždin imenovan je 2016. godine, a od 2013. obnašao je funkciju rukovoditelja postprodaje poslovne jedinice Sesvete. Od kada se nalazi u AutoZubaku Krešimir je prošao razne odgovorne funkcije. Bio je rukovoditelj postprodaje u Velikoj Gorici, Sesvetskom Kraljevcu, Puli i Rovinju. Titulu "Audi Top servis" osvojio je 2014. i 2015. godine kao rukovoditelj Audi tima za postprodaju. Dobitnik je priznanja za najbolji servis u Hrvatskoj 2009. godine, a kao najbolji rukovoditelj postprodaje u Hrvatskoj dobiva od Volkswagen tvornice počasno priznanje "Zlatna značka". Dobitnik je i brojnih internih nagrada i priznanja. Licencirani je rukovoditelj postprodaje od strane Volkswagen koncerna te sudionik stručnih edukacija i školovanja u organizaciji uvoznika i proizvođača te interni trener i voditelj školovanja postprodaje. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Berislav Olrom
  direktor poslovne jedinice Osijek
  Berislav Olrom, na mjesto direktora poslovne jedinice imenovan je 2017. godine, a od 2010. godine obnašao je funkciju rukovoditelja postprodaje poslovne jedinice Osijek. Berislav je u AutoZubaku od 2004 godine, a karijeru je započeo kao servisni savjetnik za Seat vozila. Licencirani je Audi voditelj postprodaje od 2013 godine i pod njegovim je vodstvom odjel postprodaje 2012. i 2014. godine proglašen najboljim Audi servisom u Hrvatskoj i osvojio titulu „Audi Top Service“. Diplomirao je 2010 godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku smjer marketing management te stekao titulu diplomiranog ekonomista. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Denis Perković
  direktor poslovne jedinice Sisak
  Denis Perković, na mjesto direktora poslovne jedinice u Sisku imenovan je 2009. kada je ujedno i započeo svoju karijeru u AutoZubaku. Prije AutoZubaka, pet godina radio je u Ministarstvu unutarnjih poslova, PU Sisačko-moslavačkoj, na radnom mjestu Voditelja prometne tehnike. Licencirani je prodajni savjetnik i voditelj prodaje marke Škoda te sudionik stručnih edukacija u organizaciji uvoznika i proizvođača. Diplomirani je inženjer telekomunikacija. Završio je 2015. godine ZEMP, in-house edukaciju za management Zubak Grupe.
 • Tihomir Dragun
  direktor poslovne jedinice Požega
  Tihomir Dragun, na mjesto direktora poslovne jedinice u Požegi imenovan je u svibnju 2013. godine. Na funkciju voditelja prodaje za marke VW i VW gospodarska vozila postavljen je 2009. godine. karijeru u AutoZubaku započeo je 2006. godine na mjestu prodajnog savjetnika. Licencirani je prodajni savjetnik od strane Volkswagen koncerna te sudionik raznih stručnih edukacija organiziranih od strane uvoznika i proizvođača.