Škoda ukratko

Lead photo

Škoda je automobilska marka s dinamičnim razvojem, koja se na europskom i svjetskom tržištu predstavlja svojim pouzdanim, sigurnim i udobnim automobilima s najvećom kvalitetom i izvrsnim omjerom cijene i usluge. Tako se automobili marke Škoda do sada izvoze u 100 zemalja, pri čemu se svake godine ukupno proizvede i kupcima isporuči više od 600.000 vozila.

S dolaskom VW koncerna 1991. godine došlo je do odgovarajućeg transfera know-how znanja zajedno s velikim investicijama. Na taj način je Škoda mogla ostvariti presudan tehnički napredak. Danas Škoda spaja tradicionalne vrijednosti i kreativnu funkcionalnost s bezvremenskim dizajnom. Pri tome se međutim i dalje velika važnost pridaje samostalnosti marke.

Visoka tehnička kompetencija, razvojni rad usmjeren na tržište i proizvodnju te razvijena tehnologija proizvodnje odražavaju se u izvrsnoj kvaliteti vozila marke Škoda. Bazirajući se na tome, Škoda pokušava ostati i dalje kreativna, bezvremenska i moderna marka te ispuniti sve želje kupaca - aktivno i orijentirano prema budućnosti. Pri tome u središtu naših aktivnosti stoje otvorenost i iskrenost jednako kao i kontinuirano i potpuno zadovoljstvo kupaca.