Vožnja u budućnost

Lead photo

AutoZubak se kroz dugogodišnje nastojanje optimiziranja uporabe prirodnih i ljudskih resursa te unapređenja društvene svijesti, profilirao u društvenoj zajednici kao prepoznatljiv promotor društveno odgovornog poslovanja. Kroz donacije i sponzorstva aktivno sudjelujemo u brojnim društvenim inicijativama, pomažemo zajednici u humanitarnim, kulturnim, edukacijskim, sportskim i drugim projektima.

Ponosni smo što smo u osam godina, u sklopu partnerstva s UNICEF-om, donirali 8 vozila. Na taj smo način približili potrebne usluge tisućama djece čija kvaliteta života i budućnost ovise o upravo o njima. Zahvaljujući doniranim vozilima, djeca i njihovi roditelji sve stižu na vrijeme, što je prije bilo najteže najmlađima s teškoćama u razvoju. Njihove smo živote uspjeli promijeniti nabolje, a svoje smo oplemenili solidarnošću s najranjivijima među nama.

Svjesni smo kako je za razvoj uspješnog društva važan odnos poslovnih subjekata i kulturnih institucija. Stoga već dugi niz godina nastojimo poduprijeti kulturne događaje i manifestacije kao i sportska događanja jer upravo kroz njegovanje sportskog duha nastojimo učvrstiti duh zajedništva.

Usvajajući principe suvremenoga korporacijskog upravljanja i održivog razvoja u cjelini, usvojili smo i odlučnost daljnjega, kontinuiranog profiliranja dugoročne aktivne politike društveno odgovornog poslovanja.